Atelier de Cuvinte

Review video:

 

 

Review scrise:

„Dragă Ioana, 
Mulțumesc tare mult pentru tot! Atelierul cu Adrian Faur a fost o experiență minunată, din care am învățat multe lucruri ce îmi vor fi utile pe termen scurt – fiindcă le voi aplica în curând în activitățile mele didactice -, dar și pe termen lung, fiindcă a punctat niște abordări și atitudini fundamentale legate de vorbitul în public, de conceperea eficientă a unui mesaj, de tehnici non-verbale de comunicare etc.  Mi-a plăcut în mod special faptul că întreg conținutul AtelieRului a fost bazat pe experiența practică a lui Adrian, pe exemple concrete întâlnite în activitatea lui de profesionist în comunicare media.” (lect.univ.dr. Adina Baya)

Când am venit la AtelieR de dicție mă întrebam oare ce caut aici deoarece luasem cu mult timp în urmă decizia că vorbitul în public nu e pentru mine. Credeam ca m-am împăcat cu ideea chiar dacă aceasta presupunea o piedică în dezvoltarea mea profesională cât și personală. Felul în care vorbim spune multe despre noi iar atunci când vorbim corect ni se pot deschide noi perspective și oportunități. Acest atelier m-a ajutat în primul rând să ies din zona de confort, să conștientizez problemele reale cu care mă confrunt când vorbesc și să încep să fac tot posibilul să le corectez. Multumesc, Adrian și Ioana! (Claudia Bocoiu, psihoterapeut)

Atelierul de dicție pentru mine a fost foarte util. Consistența și valoarea materialului lucrat este unul din factorii benefici, fără îndoială, iar comunicarea cu o personalitate ce are în spate o bună experiență profesională a contat și mai mult.
În calitatea mea de realizator de emisiuni radio – tv întâlnesc uneori obstacole cu privire la dicție și cautam sa găsesc firul problemei. Răspunsul l-am găsit în cadrul acestui atelier, în care eroul principal, Adrian Faur, argumentând tot felul de situații trăite sau auzite, a știut sa convingă. Mă bucur că am reușit sa întru în echipa beneficiarilor și vă mulțumesc mult. (Silvia Zăgoneanu)

Dacă ți se pare interesant, te invit să citești prezentarea AtelieRului de Dicție.