Atelier de Cuvinte

Atelier de Cuvinte

AtelieR de DICȚIE

exersezi tehnici concrete de a-ți îmbunătăți dicția alături de Adrian Faur

Presupun că ai fost la cursuri de public speaking sau ceva similar unde ai exersat cum să faci o prezentare.

Și totuși...

😞Îți dorești ca felul în care comunici să spună despre tine că ești o persoană sigură de sine?

😞Te auzi vorbind și nu prea-ți place cum sună?

😞Ți se întâmplă să nu fii prea bine înțeles?

Cei din acest business consideră că multe dintre situațiile de mai sus încep cu o dicție insuficientă. Știai că oamenii care se exprimă clar și au o dicție bună sunt percepuți ca fiind lideri, specialiști sau foarte buni profesioniști ?

Înainte să scoți cartea de vizită din buzunar, ce scoți din gură transmite deja un mesaj despre tine!

Ai observat că cei pe care ne place să-i ascultăm, cei care atrag și mențin atenția interlocutorilor, nu-s cei care mormăie în barbă propoziții înțelese doar de ei. Sunt acele persoane care folosesc un instrument de comunicare adesea subestimat: dicția - felul în care emiți (ton, volum), formulezi, rostești cuvintele și felul în care reușești să atașezi emoția dorită mesajului tău.

Noi te provocăm la un AtelieR de 3 ore, intens și pe alocuri amuzant în care să repeți bunele practici ce țin de exprimarea clară.

Acum e momentul tău dacă vrei să exersezi tehnici de dicție!

Vestea bună este că nu te naști cu o dicție impecabilă, ci o înveți.
Acum poți să o înveți și tu. Intenționat și structurat.

„Dragă Ioana, Mulțumesc tare mult pentru tot! Atelierul cu Adrian Faur a fost o experiență minunată, din care am învățat multe lucruri ce îmi vor fi utile pe termen scurt – fiindcă le voi aplica în curând în activitățile mele didactice -, dar și pe termen lung, fiindcă a punctat niște abordări și atitudini fundamentale legate de vorbitul în public, de conceperea eficientă a unui mesaj, de tehnici non-verbale de comunicare etc. Mi-a plăcut în mod special faptul că întreg conținutul AtelieRului a fost bazat pe experiența practică a lui Adrian, pe exemple concrete întâlnite în activitatea lui de profesionist în comunicare media.” (lect.univ.dr. Adina Baya)

Când am venit la AtelieR de dicție mă întrebam oare ce caut aici deoarece luasem cu mult timp în urmă decizia că vorbitul în public nu e pentru mine. Credeam ca m-am împăcat cu ideea chiar dacă aceasta presupunea o piedică în dezvoltarea mea profesională cât și personală. Felul în care vorbim spune multe despre noi iar atunci când vorbim corect ni se pot deschide noi perspective și oportunități. Acest atelier m-a ajutat în primul rând să ies din zona de confort, să conștientizez problemele reale cu care mă confrunt când vorbesc și să încep să fac tot posibilul să le corectez. Multumesc, Adrian și Ioana! (Claudia Bocoiu, psihoterapeut)

Cine e Adrian Faur?

Specialist în dicție.

Producător Radio și TV.

Voice over în zeci de campanii naționale și regionale (Toyota, BMW, Profi, Miele, Bosch, Gorenje, Eta2u, E!Entartainment, Front Row Events și multe altele).

Prezentator emisiuni și evenimente live.

Public speaker cu pregătire de specialitate.


Pasionat de audio de la 20 de Hz până la 20 KHz.

“În urmă cu aproape 20 de ani călcam pentru prima oară pragul unui post de radio, ca voluntar. Doream să învăț totul despre pasiunea mea și am făcut-o, an după an. În scurt timp, aveam emisiunea mea, dar nu prea aveam de unde să mă inspir, de la cine să învăț. Aveam puține modele la îndemână, dar am continuat să studiez și să încerc noi provocări legate de producție, chiar și compoziție. Acum e timpul să dau mai departe ceea ce știu.“

📅 ON-LINE sau LIVE (2 module, în total 4 ore) în momentul în care se constitue un grup de minim 15 persoane. 

Beneficiile tALE

Însă la sfârșitul AtelierRului cosașul Sașa o să îți stea la degetul mic.

Ori când îl ai pe Sașa la degetul mic, toate sarcinile care implică o clară exprimare o să ți se pară mai ușoare. Exersează și tu.

💡 O să afli mai multe despre tine, descoperind CUM vorbești de fapt și vei învăța metode concrete de a-ți îmbunătăți dicția.

Facem împreună exerciții practice de respirație, îți dezvălui tips&tricks despre cum să urci sau să cobori tonalitatea vocii, precum și “micul secret” al celor care “vorbesc clar”.

Vom lucra atât pe ton, cât și pe ritm, terminații și pauze, într-un mod simplu și accesibil.

La finalul cursului vei primi înregistrarea video a AtelieRului pe care îl poți studia ulterior de câte ori dorești, până obții rezultatele dorite.

🛒 PREȚ:

ON-LINE: 125 lei pentru 2 module (în total 4 ore).

Garanţia 💯% e valabilă după prima zi de AtelieR, îți returnăm integral banii dacă nu e pentru tine.

Nu mai sta pe gânduri!