Atelier de Cuvinte

Review video:

Alte review-uri:

Dacă nu aș fi descoperit Arta povestirii, aș fi pierdut ceva ce nu știam cât de mult îmi lipsește. Trebuie să participi pentru realiza magia și trăirile pe care le poți avea atunci când asculți o poveste spusă de Giorgiana. Un atelier, care o să-mi rămână în minte mult timp de acum încolo.(Cosmina Ando Ciupav)

Atelierul vostru a fost un moment de destindere și de redescoperire a poveștii. Am avut o experiență care îmi va condimenta viitoare abordări. Îmi place cum a fost construit efortul vostru ca ritm, consistență, vivacitate, măsură. Vă doresc să trăiți o poveste minunată. (Corina)

PROFESIONALISM!!!
Mulțumim Georgiana Popan și Ioana Popescu! Ați reușit să treziți copilul din noi. Uitasem de el în ultimul timp. ️Am descoperit colegi; am râs și ne-am distrat. Sunteți geniale!!! Mult succes în continuare!  (prof. Claudia Leorinț)

M-a energizat mult acest atelier și m-a scos din monotonia „stai acasă”. Giorgiana este plină de viață și are o capacitate extraordinară de a relaționa cu persoanele din fața ei, fie ele necunoscute. Având în vedere că atelierul a fost la distanță, apreciez că organizarea a fost una bună; sunt convinsă că pe viu este mult mai interesant totul. (Anonim)

Prietenie, comunicare voioasă, dezinhibare, eleganța caldă, primitoare, confort, cunoaștere, întoarcere la joc, la sine, la valoarea personală, regăsire a copilului ce rămâi! Și lista de cuvinte și sintagme luminoase poate continua.
Recomand Arta povestirii, am încredere și în alte evenimente organizate și girate de AtelieR. Invit aici colegii dascăli pentru Școala Altfel, părinții, copiii, metodiștii, toți iubitorii de poveste, de oameni, de bine!
Felicitări organizatorilor și mulțumesc că existați pentru noi! Succes! (prof. Adela Pal)

AtelieRul de Arta povestirii a fost o experiență revelatoare. Am reușit să mă deconectez de la viața cotidiană și să intru cu ușurință într-o lume magică, lumea poveștilor.  Aici m-am confruntat cu limitele mele însă am avut curajul sa le depășesc.
Poveștile sunt instrumente utile pe care le putem folosi în situații diferite. Ele au o putere incredibilă reușind să ne facă să înțelegem mai usor și sunt o modalitate prin care ne conectăm emoțional cu ceilalți.
Giorgiana, este un om frumos, energic și un profesionist desăvârșit. Recomand AtelieRul de Arta povestirii deoarece nu e suficient doar să știm, ci este la fel de important să învățam să povestim pentru a putea împărtăși și celorlalți. (psih. Claudia Bocoiu)

Pentru mine, a fost o ocazie de a-mi descoperi spontaneitatea, de a-mi înfrânge frica de ridicol… toate acestea într-o atmosferă cu multa voie-bună și cu mult profesionalism din partea Giorgianei! Tehnicile dobândite funcționează de minune la persoane timorate, retrase care își doresc să își înfrângă teama de a vorbi în public sau disconfortul de a “juca teatru”, într-un cadru sigur și mai ales foarte distractiv!!! (marketing Adriana Nan)

În adevăr, cuceritor AtelieRul, dar nu numai. Plin de învățăminte, bun pentru a fi folosit în contexte didactice multiple.  FELICITĂRI! (prof. Monica Șerbănescu)

Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la cursul de „Arta povestiri” desfășurat în Cluj, unde am descoperit metode utile de: coeziune a grupului, captare a atenției publicului plictisit și agitat și nu numai, claritatea exprimării, improvizația și multe alte tehnici pe care cu siguranță le voi pune în practică în activitatea mea! (psih. Carmen Mureșan)

Mulțumesc pentru clipele frumoase, pentru tot ce am învățat de la voi! (prof. Claudia Ion)

Pe mine m-ai prins într-o perioadă foarte aglomerată și încărcată sufletește, simțeam că mă cufund în monotonia casă-lucru-activități-copii, că nu mai apuc să fac nimic pentru mine. Participarea la Arta povestirii a fost un cadou, pachet de voie bună pe parcursul unei luni, mi-am încărcat bateriile, am primit ce mi-am dorit eu … și anume a face ceva pentru sufletul meu (dr. Ioana Cucolaș)

Zilele acestea am trăit o poveste frumoasă. Nu cunosc sfârșitul acestei povești, dar cunosc începutul. Un început minunat din care am făcut parte: AtelieR de Arta povestirii la Arad. O experiență inedită! Mulțumesc. Tuturor! (prof. Zaha Marcela)

„Draga Ioana,
Îți mulțumesc pentru ca ai creat un context în care să ne amintim cine suntem. (…) Vă recomand acest atelier cu toată căldura și bucuria pe care le-am trăit acolo. Știu că nenumărate treburi trag de noi, că simțim că se prăbușește tot dacă dispărem puțin, dar credeți-mă: nu e chiar așa. Dați o șansă bucuriei povestii și veți fi mai buni acolo unde sunteți indispensabili! Cu mult drag (mama Cati Marzan)

„Atractivă, informativă, estetică. Eveniment interesant, oameni valoroși, locație deosebită, ambianță excelentă!” (prof. Simona Elena Romaș)

Mulțumim AtelieR și Giorgiana Popan pentru cele 2 zile superbe petrecute împreună la atelierul de la Bucuresti, zile în care am râs pănă la lacrimi, am aflat tehnici minunate de Arta Povestirii, ne-am jucat, ne-am deschis, ne-am transformat. Dar, mai ales, mulțumim pentru lumina pe care ne-ați readus-o în ochi, prin multele povesti, jocuri și cadrul sigur pe care l-ați oferit! (Gilda Stan)

„Wow ce faină e Georgiana!!! Plină de energie și dăruire. Am învățat multe lucruri minunate pe care le-am pus în practică și au funcționat excelent. Mulțumeeesc!!!!!” (nutriționist Maria Varga)

Dacă aceste testimoniale te-au inspirat, te invit să citești prezentarea AtelieRului de Arta povestirii.