Arta povestirii

 

Review video:


Review scrise:

PROFESIONALISM!!!
Mulțumim Georgiana Popan și Ioana Popescu! Ați reușit să treziți copilul din noi. Uitasem de el în ultimul timp. ️Am descoperit colegi; am râs și ne-am distrat. Sunteți geniale!!! Mult succes în continuare!  (Claudia Leorinț)

Atelierul vostru a fost un moment de destindere în care am si aflat esența lucrării de a povesti pe care o găsesc interesantă. Am luat de aici o experiență care îmi va condimenta viitoare abordări. Îmi place cum a fost construit efortul vostru ca ritm, consistență, vivacitate, masură. Vă doresc să trăiți o poveste minunată.  Corina

Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la cursul de „Arta povestiri” desfășurat în Cluj, unde am descoperit metode utile de: coeziune a grupului, captare a atenției publicului plictisit și agitat și nu numai, claritatea exprimării, improvizația și multe alte tehnici pe care cu siguranță le voi pune în practică în activitatea mea! (Carmen Mureșan)

„Draga Ioana,
Îți mulțumesc pentru ca ai creat un context în care să ne amintim cine suntem.  Așa cum spunea Giorgiana în primul modul al atelierului, chiar dacă nu vom schimba lumea, cel puțin lumea nu ne va schimba pe noi! Mesajul meu pentru cei care nu au participat încă la acest atelier este următorul:
Arta povestirii este despre… noi! Pentru că NOI suntem Povestea! Vă recomand acest atelier cu toată căldura și bucuria pe care le-am trăit acolo. Știu că nenumărate treburi trag de noi, că simțim că se prăbușește tot dacă dispărem puțin, dar credeți-mă: nu e chiar așa. Dați-vă o șansă la bucuria povestii și veți fi mai buni acolo unde sunteți indispensabili! Cu mult drag” (Cati Marzan)

„Prietenie, comunicare voioasă, dezinhibare, eleganța caldă, primitoare, confort, cunoaștere, întoarcere la joc, la sine, la valoarea personală, regăsire a copilului ce rămâi! Și lista de cuvinte și sintagme luminoase poate continua.
Recomand Arta povestirii, am încredere și în alte evenimente organizate și girate de AtelieR. Invit aici colegii dascăli pentru Școala Altfel, părinții, copiii, metodiștii, toți iubitorii de poveste, de oameni, de bine!
Felicitări organizatorilor și mulțumesc că existați pentru noi! Succes!“ (Adela Pal, prof. înv. primar)

„Dragi mămici, învățătoare și profesoare,
Vă recomand cu mare căldură să participați la AtelieRul ținut de Giorgiana. Eu am fost la prima ediție unde am învățat lucruri minunate și mi-am îmbunătățit tehnica de spus povești (în munca mea: povești reale, adevărate).
Și am râs mult și m-am dus de fiecare dată acasă cu energie pozitivă și cu povești faine” (Maria Varga, nutriționist).

„Dacă nu aș fi descoperit Arta povestirii, aș fi pierdut ceva ce nu știam cât de mult îmi lipsește. Trebuie să participi pentru realiza magia și trăirile pe care le poți avea atunci când asculți o poveste spusă de Giorgiana. Un atelier, care o să-mi rămână în minte mult timp de acum încolo.“(Cosmina Ando Ciupav)

„Atractivă, informativă, estetică. Eveniment interesant, oameni valoroși, locație deosebită, ambianță excelentă!” (Simona Elena Romaș, prof. înv. primar)

„Ioana, eu te rog sa o închiriezi pe Georgi mai des 🙂 aștept și alte module cu ea, orice, nu contează :)) nu-mi trebuie diplome, numai să ne distrăm :))” (Cati Mârzan)

„Wow ce faină e Georgiana!!! Plină de energie și dăruire. Am învățat multe lucruri minunate pe care le-am pus în practică și au funcționat excelent. Mulțumeeesc!!!!!” (Maria Varga, nutriționist)

„Știm cu toții că o imagine face cât o mie de cuvinte, dar, nimeni nu ne spune cât de mult contează felul în care spui povestea. Nu am dat importanță acestui lucru până în momentul în care am văzut anunțul: Arta povestirii cu Giorgiana Popan. Am fost o persoana introvertită, nu râdeam, zâmbeam rar, mereu îmi ploua și fulgera, dar cu o mare problema: curiozitatea. Și cum … curiozitatea a omorât pisica … ce mi se putea întâmpla rău? Nimic, vă spun acum. Nimic rău, doar sa realizez că fiecare zi e o poveste, fiecare acțiune a noastră e o poveste, tot ce facem și gândim este o poveste și că noi alegem tonul și modul în care spunem povestea. De câte ori citesc ceva ma gândesc cât de aiura sunau poveștile și cât de fără farmec erau. Acum, când citesc o poveste mă gândesc: cum pot scoate în evidență mai bine farmecul și magia care însoțește orice poveste. (Cosmina  Ando Ciupav)

AtelieRul de Arta povestirii a fost o experiență revelatoare. Am reușit să mă deconectez de la viața cotidiană și să intru cu ușurință într-o lume magică, lumea poveștilor.  Aici m-am confruntat cu limitele mele însă am avut curajul sa le depășesc.
Poveștile sunt instrumente utile pe care le putem folosi în situații diferite. Ele au o putere incredibilă reușind să ne facă să înțelegem mai usor și sunt o modalitate prin care ne conectăm emoțional cu ceilalți.
Giorgiana, este un om frumos, energic și un profesionist desăvârșit. Recomand AtelieRul de Arta povestirii deoarece nu e suficient doar să știm, ci este la fel de important să învățam să povestim pentru a putea împărtăși și celorlalți. (Claudia Bocoiu)

Mulțumesc pentru clipele frumoase, pentru tot ce am învățat de la voi! (Claudia Ion)

Dacă ți se pare că e pentru tine, te invit să citești prezentarea AtelieRului de Arta povestirii de la Timișoara,
Cluj Napoca și Arad.