Atelier de Cuvinte

AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Lecții ON-LINE cu stil

Sfaturi practice pentru o lecție ON-LINE memorabilă

pentru persoane care doresc să capteze atenția elevilor în ON-LINE.

Ești un bun profesor la clasă dar atunci când ești în on-line,
concurezi cu vloggerii care captează atenția elevilor/colaboratorilor tăi.

Fragmente din "Lecții ON-LINE cu stil" cu povestitoarea și actrița Giorgiana Popan poți urmări în video de mai jos.

Prestația ta este influențată atât de conținut cât și de imaginea care o transmiți. Atunci când lucrezi cu elevii la școală ai o ținută adecvată și îngrijită, dar în mediul ON-LINE concurezi cu vlogheri și tot felul de materiale care mai de care mai bine aranjate.

Fiind ON-LINE, dacă dorești ca mesajul tău să ajungă la sufletul și mintea elevilor tăi, poți să apelezi la câteva aspecte care au în vedere atât încadrarea, alegerea optimă a unghiului de filmare și luminii, cât și cele legate de atitudine, tonalitate, intonația vocii și o multitudine de alți factori care pot face o lecție memorabilă.

Imaginează-ți cum vor fi orele tale dacă abordezi mai atent aspectele ce țin de imaginea pe care o transmiți. Poți astfel să crești capacitatea de concentrare pentru un timp mai îndelungat şi să ajungi la rezultatele pe care le aștepți de la elevii tăi.

„Lecții ON-LINE cu stil” îți dă șansa să-ți crești impactul vizual al lecțiilor/întâlnirilor tale prin sfaturi practice de încadrare, alegerea optimă a unghiului de filmare și luminii cât și cele legate de atitudine, tonalitate, intonația vocii și o multitudine de alți factori care pot face o lecție memorabilă.

Despre aceste aspecte și multe altele poți afla în materialul video de 1 oră pregătit special pentru dascăli/formatori/persoane ce își desfășoară activitatea ON-LINE.


Care e povestea noastră?

Actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan și Ioana Cristina Popescu, fondatoarea AtelieR de Cuvinte au un vis: acela de duce arta povestirii din România la următorul nivel. Din februarie 2019, am organizat AtelieRe de arta povestirii și webinarii cu peste 2000 de participanți.

Unul din factorii care au contribuit la reușita webinariilor și AtelieRelor ON-LINE a fost crearea unei atmosfere plăcute potențată și de încadrare, alegerea optimă a unghiului de filmare și a luminii, de atitudine, tonalitate, intonație și limbajul corpului. Giorgiana este actriță și povestitoare, de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția.

Ioana este de 20 ani organizator de evenimente de dezvoltare personală, în ultimii 10 ani fiind implicată în dezvoltarea și promovarea de produse educaționale și culturale.

Ne plac oamenii hotărâţi, care ştiu să aprecieze valoarea lucrului bine făcut.
Şi sunt dispuşi să se dedice 1 oră ca să pună la punct cum își susțin ON-LINE lecțiile - un capitol absolut esenţial pentru rezultate în relația cu elevii săi.

Sperăm că şi tu vei trece în tabăra celor hotărâţi. Găsește butonul COMANDĂ și solicită materialul video care să te îndrume cum să-ți îmbunătățești prestația ON-LINE.
Dacă o faci, vei începe să susții orele tot mai bine şi vei ajunge la rezultatele pe care le aștepți de la elevii tăi. Şi în sfârşit te vei simţi încrezătoare - pentru că vei ştii ce să faci când trebuie să apari ON-LINE în fața elevilor tăi!

Odată cu link-ul unde poți viziona materialul video,  vei primi și adeverință de participare. 


Preț: 63 lei

Garanție:

Oferim garanție 100%. Dacă consideri că nu ți-a fost util materialul, îți returnăm banii integral.