Atelier de Cuvinte

Seria de video-uri educative
”Povești cu Giorgi"

O soluție modernă și accesibilă pentru copii să descopere lumea înconjurătoare într-un mod memorabil

Hai să-ți prezint o soluție modernă și accesibilă pentru captarea atenției elevilor tăi și nu numai…

 

Seria de „Povești cu Giorgi” sunt materiale video educative interpretate de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan, invitată în ultimii 11 ani la Festivaluri Internaționale de Storytelling.

 

Înainte să merg mai departe vreau să-ți spun că te înțeleg: nu e ușor să captezi atenția, să modelezi mințile, sufletele și viitorul unor copii. Ai o responsabilitate mare pe umerii tăi și atât eu cât și părinții elevilor tăi îți suntem recunoscători pentru ceea ce faci zi de zi la clasă.

 

De aceea am creat această resursă utilă și accesibilă – primești video-urile o dată pe săptămână prin e-mail și le poți folosi la clasă sau pentru propriul tău copil sau nepot.

 

Peste ani, elevii tăi o să-și aducă aminte de tineprofesorul apreciat și iubit – pentru că prin poveștile Giorgianei le-ai captat atenția și i-ai învățat tot felul de lucruri, au descoperit lumea înconjurătoare într-un mod inedit și distractiv.

 

Vei avea satisfacția că ceea ce ai făcut tu a avut un impact asupra elevilor tăi.

Prin povești captezi atenția elevilor tăi, îi educi, îi influențezi și creezi divertisment.

Poveștile educă, contribuie esențial la dezvoltarea personală a copiilor, la formarea unor principii și valori sănătoase, așa cum rezultă din studiile Cameliei Popa (“Introducere în psihologia educației”) și Harriet Finlay-Johnson (“The Dramatic method of teaching”).

 

Copilul implicat în procesul ascultării îşi dezvoltă abilităţi de ascultare activă, capacitatea de concentrare și puterea de observaţie.

Prin povești, copilul cunoaște lumea, tradiții culturale, transmițând mesaje pe care ascultătorul singur le descoperă.

 

În timp, copilul va dobândi capacitatea de a accepta, recepta și acționa în situații noi și în cele din urmă de a reflecta asupra propriilor experienţe.

De asemenea, povestea potențează expresivitatea, dezvoltă capacitatea copiilor de a-şi comunica gândurile și sentimentele într-un mod articulat.

 

Poveștile influențează, inspiră și au efect terapeutic (Mihai Viorel – “Psihologia Educațională” și Margaret Read Mc Donald – “Storyteller Sourcebook”).

 

Povestea construieşte un mediu în care copilul se simte în siguranţă, în care nu pățește nimic, dar unde totuși poate găsi răspunsul salvator, care îl poate vindeca însuși fără nevoia de a trece real prin acea situație.

 

Poveștile crează divertisment și recreere, te încarcă cu energie pozitivă și bună dispoziție. Vizionând Poveștile cu Giorgi petreci un timp de calitate cu copiii atât la clasă, în excursii sau acasă.

Iată câteva titluri de povești

interpretate de Giorgi

Ei bine, prin "Povești cu Giorgi", vizionate în momentul potrivit,
o să reușești să captezi atenția elevilor tăi, iar
ei o să te aprecieze și iubească de fiecare dată tot mai mult.

Culege roadele

Iată doar o parte din beneficiile pe care le vei avea:

”Pentru mine (și sunt sigură că mulți simt la fel) sunteți un cufăr cu comori pe care îmi doresc să le descopăr rând pe rând, ca să le pot dărui mai departe copiilor. Mulțumesc pentru că răspândiți zâmbete și emoții! Cu recunoștință.” 


Prof. Nicoleta Marin

”Povești cu Giorgi – poveștile le ascult cu drag, sunt foarte accesibile și le folosesc cu copiii și pentru ca preșcolarii să audă și să se familiarizeze cu limba română, care pentru majoritatea copiilor este o limbă străină (lucrez într-o grădiniță română din Ungaria).
Cu mult drag,”


Prof. Adelina Olteanu-Sturz

“Mulțumim și noi doamnei pentru idee. Irinei i-a plăcut foarte mult.”

 

Gina Dobrogeanu, mamă

“Mi-a plăcut pentru că am învățat multe lucruri despre mica Unire, despre porturi și tradiții. Sara❤️”

Ioana Roxana Papancea, mamă

De toate acestea te poți bucura atât cu elevii tăi,
cât și cu proprii tăi copii sau nepoți.

Seria de video-uri educative
”Povești cu Giorgi"

Ușor și accesibil

Fiecare email va avea același expeditor: Povești cu Giorgi, iar subiectul va fi titlul poveștii. 

 

Poveștile sunt în format video – încărcate pe YouTube, accesezi doar link-ul și povestea începe.

 

Vei primi poveștile, pe email, de fiecare dată în ziua și la ora la care ai primit prima poveste.

 

Poți să alegi să primești cele 48 de povești  odată cu confirmarea plății.

 

Vei avea la îndemână poveștile pe email oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet și să nu ți le ștergi din cutia ta poștală.

Ce face ca "Povești cu Giorgi"
să fie atât de speciale?

Ioana-Popescu.png

Proiectul este coordonat de mine Ioana Popescu, fondatoare a unei grădinițe și școli private din Timișoara, implicată în ultimii 12 ani în peste 140 de proiecte educaționale și culturale în parteneriat cu școli și inspectorate școlare din toată țara și din diasporă.

 

Eu mă voi ocupa personal ca tu să primești poveștile pe email odată pe săptămână, în ziua și ora la care ai primit prima poveste, într-un format accesibil atât de pe computer cât și de pe telefon sau tabletă.

 

,,Sunteți un om minunat și mă bucur că v-am cunoscut prin intermediul ,,atelierelor de cuvinte”!

Vă doresc o primăvară de ,,poveste” alături de fiica dvs. și ne vom întâlni cu ocazia altor ateliere!

Cu drag și respect!” Prof. Daniela Grosu

Poveștile sunt interpretate de Giorgiana Popan, actriță de improvizație și povestitoare internațională, participantă la Festivaluri Internaționale de Storytelling în întreaga lume în ultimii 11 ani.

Ea a susținut peste 1973 AtelieRe în ultimii 11 ani. În prezent este doctorand la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității “Babes-Bolyai”. 

 

Giorgiana a cules o seamă de povești naționale și internaționale pe care le interpretează în locații și costumații relevante în respectivul context.

 

Poveștile sunt filmate în cadre diferite: în pădure, la o bijuterie, la o brutărie, într-o școală veche, în Țara Maramureșului, într-o peșteră, într-o sală de judecată, etc., în funcție de subiectul acestora.

La finalul poveștii, Giorgi prezintă mesajul moralizator al acesteia.

Seria de video-uri educative
”Povești cu Giorgi"

Încearcă primele 4 povești fără risc

 

Cele 48 video-uri educative “Povești cu Giorgi“ le poți accesa pentru suma de 430 lei dacă optezi varianta anuală (primești o poveste / săptămână) sau optezi integral și plătești 450 lei (primești toate poveștile odată cu confirmarea plății). 

 

Poveștile achiziționate rămân ale tale pe viață.

 

Iar când te asociezi cu alte cadre didactice sau poți face achiziția la nivelul unității școlare, dacă optezi pentru abonamentul anual. 

 

Poți să faci achiziția cu cardul sau virament bancar. 

 

În situația în care nu ai această posibilitate, poți să apelezi la serviciile Poștei Române, situație în care te rog să-mi comunici acest lucru pe contact@atelierdecuvinte.ro.

Garanție 100%

Dacă nu-ți place modul în care Giorgi interpretează poveștile, după prima lună, îți returnez banii integral. 

 

Te rog să-mi comunici acest lucru în 3 zile de la primirea celei de-a patra povești pe contact@atelierdecuvinte.ro. 

 

Până în prezent nu a fost cazul de niciun retur :).

Mariei i-a plăcut foarte mult activitatea de azi, mai vrea.😘

Ioana Mihele, mamă

Bonus Gratuit

Cursul “Jocuri de Improvizație”, un material video de o oră pentru primele 20 de persoane sau unități școlare care achită până la 31.10.2023.

 

Cursul “Jocuri de improvizație” este un material video de o oră cu jocuri cu masca care să te inspire atunci când ai nevoie să faci tranziția de la o activitate la alta sau pur și simplu să destinzi atmosfera și să creezi bună dispoziție.

Bonusul primit îl poți păstra chiar dacă soliciți rambursarea după prima lună.

Seria de video-uri educative
”Povești cu Giorgi"

Uimitor cum “Povești cu Giorgi”
a făcut ca ora să fie mai atractivă

Deși fiecare poveste durează 15-20 de minute, această prezentare a fost puțin mai lungă și asta pentru că am dorit să ai toate detalile.

Dar cel mai important este că prin seria de video-uri educative “Povești cu Giorgi” câștigi atenția și aprecierea copiilor tăi de fiecare dată.

 

Spre deosebire de poveștile video animate, poveștile interpretate de Giorgiana în cadre și costumații diferite, te binedispun, iar la final transmit un mesaj educativ.

 

“Mie mi-a plăcut de la doamna Georgiana că a spus cuvinte amuzante și a fost haioasă. Povestea a fost foarte frumoasă și am învățat că cine are carte are parte. Dacă citim mai mult o sa învățăm cuvinte noi.” Giulia, clasa a II-a

 

Și una peste alta, povestea stimulează exprimarea, dezvoltă capacitatea copiilor tăi de a-şi comunica gândurile și sentimentele într-un mod articulat, iar relația ta cu ei e mai bună.

 

Practic, poți să plătești 430 lei la înscriere sau în 12 rate lunare de 43 lei.

Astfel, vei primi pe email o poveste pe săptămână inedită în format video timp de 48 de săptămâni.

 

Dacă poveștile nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, poți să renunți la abonament în prima lună și eu îți voi returna integral banii.

Păreri

”Am dat din întâmplare peste o poveste interpretată de Georgiana. Am ascultat, am trăit și am hotărât să tot ascult. 

 

Am hotărât să împart experiența, întâi cu copilul meu personal, apoi și cu alți copii. Ce încântare! Nu mă refer numai la entertainment, ci la implicare, la capacitatea de abordare a subiectului și chiar de analiză a unor situații. 

 

M-a bucurat dorința personală a copiilor la interpretare și reinterpretare.

Am apreciat mult relația cu tradiționalul, cu patriotismul. Copiii devin mici eroi, trăind povestea și transbordându-se în personajul preferat.

 

Pe lângă povești, am descoperit spectacole și cursuri care dezvoltă implicarea personală a copiilor! 

 

Mulțumesc doamnelor Ioana și Georgiana pentru oportunitățile oferite. Rămân alături pentru noi descoperiri.” Cu drag și respect,” 

Prof. Georgeta Chiriloiu

“Mi-a plăcut pentru că am învățat multe lucruri despre mica Unire, despre porturi și tradiții. Sara❤️” Ioana Roxana Papancea, mamă

Mariei i-a plăcut foarte mult activitatea de azi, mai vrea.😘” Ioana Mihele, mamă

”Povești cu Giorgi – poveștile le ascult cu drag, sunt foarte accesibile și le folosesc cu copiii și pentru ca preșcolarii să audă și să se familiarizeze cu limba română, care pentru majoritatea copiilor este o limbă străină (lucrez într-o grădiniță română din Ungaria). Cu mult drag,” Prof. Adelina Olteanu-Sturz

”Pentru mine (și sunt sigură că mulți simt la fel) sunteți un cufăr cu comori pe care îmi doresc să le descopăr rând pe rând, ca să le pot dărui mai departe copiilor. Mulțumesc pentru că răspândiți zâmbete și emoții! Cu recunoștință.” 

Prof. Nicoleta Marin

,,Sunteți un om minunat și mă bucur că v-am cunoscut prin intermediul ,,atelierelor de cuvinte”!

Vă doresc o primăvară de ,,poveste” alături de fiica dvs. și ne vom întâlni cu ocazia altor ateliere!

Cu drag și respect!” Prof. Daniela Grosu

“Mie mi-a plăcut de la doamna Georgiana că a spus cuvinte amuzante și a fost haioasă. Povestea a fost foarte frumoasă și am învățat că cine are carte are parte. Dacă citim mai mult o sa învățăm cuvinte noi.” Giulia, elevă clasa a II-a

“Mulțumim și noi doamnei pentru idee. Irinei i-a plăcut foarte mult. “ Gina Dobrogeanu, mamă

Q&A
Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Cele 48 video-uri educative “Povești cu Giorgi“ le poți accesa pentru suma de 430 lei dacă optezi varianta anuală (primești o poveste / săptămână) sau optezi integral și plătești 450 lei (primești toate poveștile odată cu confirmarea plății).

Poți să alegi să plătești cu cardul sau prin virament bancar.

Dacă aceste două metode nu îți sunt la îndemână, poți să apelezi la serviciile Poștei Române, situație în care te rog să-mi comunici acest lucru pe contact@atelierdecuvinte.ro

Primești pe email prima poveste instant, după ce plata e confirmată. Apoi vei primi poveștile (una / săptămână), pe email, de fiecare dată în ziua și la ora la care ai primit prima poveste.

Dacă dorești să primești toate povesțile odată, selectează opțiunea integral

Vei primi poveștile pe email. Fiecare email va avea același expeditor: Povești cu Giorgi, iar subiectul va fi titlul poveștii. 

 

Poveștile sunt în format video – încărcate pe YouTube, accesezi doar link-ul  și povestea începe.

 

Vei avea la îndemână poveștile oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet. 

Dacă nu-ți place modul în care Giorgi interpretează poveștile, după prima lună îmi comunici acest lucru și îți returnez banii integral. Te rog să-mi scrii după cel târziu 3 zile de la primirea celei de-a patra povești pe contact@atelierdecuvinte.ro

Vei avea la îndemână poveștile pe emailul tău oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet și să nu ți le ștergi din cutia ta poștală.

Bonusul îl primești dacă ai achitat poveștile până la 31.10.2023.

Odată cu confirmarea plății vei primi un email cu link-ul unde vei putea viziona materialul video „Jocuri de Improvizație”. Tot în acest email vei primi și adeverința de participare.

Odată cu confirmarea plății vei primi un email cu link-ul unde vei putea descărca proiectul educațional național „Povești cu Giorgi”, acordul de parteneriat și adeverința de co-organizator.

Seria de video-uri educative
”Povești cu Giorgi"

Ioana-Popescu.png

Contact:

PS Ne dorim ca prin acest proiect educațional să aducem valoare demersului tău de a pune o cărămidă în formarea omuleților din viața ta.


”Pentru mine (și sunt sigură că mulți simt la fel) sunteți un cufăr cu comori pe care îmi doresc să le descopăr rând pe rând, ca să le pot dărui mai departe copiilor. Mulțumesc pentru că răspândiți zâmbete și emoții! Cu recunoștință.” Prof. Nicoleta Marin