AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Povești cu Giorgi

o poveste educativă și inedită pe săptămână
interpretată de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan.

Ești preocupat de educația copilului tău și dorești să-i oferi oportunități de a crește frumos prin povești? Dorești să petreci un timp de calitate cu copilul tău vizionând povești care să aibă ca efect posibile subiecte de discuție pe teme care să-l determine să-și formeze principii și valori sănătoase?

Știu că vrei să-i oferi copilului tău experiențe frumoase.

Giorgiana interpretează poveștile cu pasiune și în diverse cadre (la brutărie, la bijuterie, în sala de judecată, în pădure, la o școală veche, etc) creând o atmosferă frumoasă. Poveștile ei ajută la cunoașterea lumii și a diverselor culturi și tradiții, transmițând mesaje pe care ascultătorul singur le descoperă.
La Povești cu Giorgi se poațe bucura de povești cum n-au mai fost spuse vreodată, într-o activitate antrenantă în care copilul tău nu va sta pur și simplu în fața ecranului ci va participa, se va implica și se va bine dispune.

Personajele interpretate de Giorgi sunt vii, transmit emoții autentice astfel încât copilul identifică emoțiile protagoniștilor din poveste, iar în timp îi dezvoltă capacitatea de a comunica într-un mod articulat propriile emoții și gânduri.


Având exercițiul acesta de comunicare, în timp, sub ghidajul adultului, copilul își dezvoltă capacitatea de a reflecta asupra propriilor experienţe sau de grup care mai apoi să constituie baza unor discuții care formează principii și valori de viață sănătoase.

În momentul în care o persoană ascultă o poveste interpretată de Giorgi, se transpune în pielea personajului și creierul învață noi forme de a rezolva o problemă sau un conflict. Se dezvoltă noi conexiuni în creier care rămân și devin forme de reacție firească a omului, iar la momentul oportun le dezvoltă capacitatea de a acționa în situaţii noi.

Am pregătit povești inedite săptămânale, pe care să le primești pe email o dată pe săptămână și de care să te bucuri când dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești.

Sau poate vrei să te inspiri pentru a spune povești care să capteze atenția și să transmită mesajul cu efect sau vrei să-ți îmbogățești repertoriul de povești.

Iată câteva titluri: Povestea Ursulețul Curajos, a Petuniei, Prune pe Gunoi, unei Prințese Mofturoase, a lui Stan Bolovan, Carul Mare, Domnului Gaustopolis, a celor 6 Frați Identici, Moara fermecată, Ciobănașului cel Isteț, a Bijuteriei, a Copacului Înțelept, a Castelanei din Turn, Comoara Misterioasă, etc.

Valoarea unui abonamentul LUNAR este de 43 lei.
Valoarea unui abonament ANUAL este de 430 lei, deoarece beneficiezi de 2 luni gratuite.
Unitățile școlare interesate de acest proiect, vor intra într-un parteneriat educațional cu noi, în situația în care accesează abonamentul anual.

Și dacă nu-ți place modul în care Giorgi interpretează poveștile îți returnăm integral banii după prima lună.

Mai e doar un pas pentru a intra în posesia poveștilor săptămânale. Completează datele tale în formularul de mai jos și în maxim 24 ore îți confirmăm prin email abonarea ta.
Dacă nu ți-a intrat emailul, verifică și în spam.

Dacă dorești să susținem ON-LINE o activitate la o clasă, te invit să ne contactezi la telefon: 0751515331.