AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Povești cu Giorgi

o poveste educativă și inedită pe săptămână

Ești preocupat de educația copilului tău și dorești să-i oferi oportunități de a crește frumos prin povești? Dorești să petreci un timp de calitate cu copilul tău vizionând povești care să aibă ca efect posibile subiecte de discuție pe teme care să-l determine să-și formeze principii și valori sănătoase?

Știu că vrei să-i oferi copilului tău experiențe frumoase. La Povești cu Giorgi se poațe bucura de povești cum n-au mai fost spuse vreodată, într-o activitate antrenantă în care copilul tău nu va sta pur și simplu în fața ecranului ci va participa, se va implica și se va binedispune.
Poveștile sunt interpretate de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan.

Am pregătit povești inedite săptămânale, pe care să le primești pe email și de care să te bucuri când dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești.

Sau poate vrei să te inspiri pentru a spune povești care să capteze atenția și să transmită mesajul cu efect sau vrei să-ți îmbogățești repertoriul de povești

Iată câteva titluri: Povestea ursulețului curajos, Povestea Petuniei, Povestea Prune pe gunoi, Povestea unei prințese mofturoase, Povestea lui Stan Bolovan, Povestea Carul Mare, Povestea Domnului Gaustopolis, Povestea celor 6 frați identici, Povestea Moara fermecată, Povestea ciobănașului cel isteț, etc.

Valoarea unui abonamentul LUNAR este de 43 lei.
Valoarea unui abonament ANUAL este de 430 lei, deoarece beneficiezi de 2 luni gratuite.
Și dacă nu-ți place modul în care Giorgi interpretează poveștile îți returnăm integral banii după prima lună.

Mai e doar un pas pentru a intra în posesia poveștilor săptămânale. Completează datele tale în formularul de mai jos și în maxim 24 ore îți confirmăm prin email abonarea ta.
Dacă nu ți-a intrat emailul, verifică și în spam.

Dacă dorești să susținem ON-LINE o activitate la o clasă, te invit să ne contactezi la telefon: 0751515331.


Alte evenimente susținute de Giorgiana Popan (dați click pe imaginile de mai jos)