Atelier de Cuvinte

Cercul Povestitorilor

Câștigi Ușor Implicarea și Aprecierea Auditoriului Tău

Îți dorești să transmiți mai multă emoție copiilor tăi, să-i determini să fie mai respectuoși și mai liniștiți, mai atenți și mai implicați, mai empatici și mai plini de spontaneitate?

 

 

Deși ai citit cărți, ai participat la tot felul de cursuri, ai fost la Cercuri Pedagogice, depui eforturi să ajungi la sufletul lor, să te apropii de copiii tăi, te consumi și lucrurile nu se așază întotdeauna așa cum ți-ai dori.

 

 

În schimb, la cursurile de arta povestirii și de improvizație susținute de actrița și povestitoarea internațională Giorgiana Popan, ai experimentat și ai primit soluții practice și facile prin care poți să câștigi atenția, implicarea și aprecierea auditoriului.

 

 

Acum îți este clar că nu ține doar de carismă sau talent, ci ține și de tehnică, de exercițiu și de îndrumarea și feedback-ul Giorgianei.

 

 

Asta înseamnă că poți să înveți și tu și să exersezi împreună cu ea cum să spui povești autentic și cu impact, cum să faci activități și jocuri care să-i impresioneze, să-i marcheze pe copiii tăi și să simtă că alături de tine descoperă lumea într-un mod inedit și memorabil.

 

 

Iar peste ani să fii în continuare persoana despre care-și vor aduce aminte cu drag.

În plus, poți să ai încredere că ceea ce drd Giorgiana Popan te învață este valoros și util, fiind povestitoare internațională de 11 ani, invitată la Festivaluri Internaționale de Storytelling.

 

 

Ce a experimentat până acum este aplicat în educație în ultimii 10 ani și documentat științific, ea lucrând la teza ei de doctorat în domeniul Artei Povestirii.

 

 

Apoi, ceea ce ai învățat până acum de la Giorgi ai observat că funcționează, că are impactul dorit, iar tu ești mai încrezătoare, mai relaxată, mai spontană și mai apreciată pentru activitățile inedite și pentru felul în care spui povești, și-ți desfășori orele.

 

 

Iar AtelieRele susținute de Giorgiana Popan și Ioana Popescu îți captează atenția de la început până la sfârșit, te inspiri, pleci cu soluții practice, argumentate științific și toate acestea în timp ce te binedispui și te încarci cu energie pozitivă.

 

Adică, simți că faci ceva plăcut și util pentru tine de fiecare dată.

 

 

Tocmai de aceasta, împreună cu Giorgiana am fondat Cercul Povestitorilor, o comunitate probabil unică a povestitorilor români în care poți să te (re)întâlnești lunar cu “Oameni de Poveste” care au toți aceleași preocupări.

 

 

În această Comunitate, lună de lună, poți să continui să te inspiri, să înveți exersând și cu feedback profesionist, într-o atmosferă relaxantă și veselă, cum să cucerești, să impresionezi și să implici auditoriului tău cu impact.

 

Și asta prin tehnici de arta povestirii și jocuri de improvizației.

Iată cum vei spune povești cu impact
care cuceresc audiența
.
De fiecare dată

În plus

 

 

Și multe altele!

Cercul Povestitorilor Comunitatea “oamenilor de poveste”

Cercul povestitorilor îți oferă posibilitatea să obții încredere și conectare cu publicul tău, focus și motivație, apreciere și rezultate imediate prin tehnici de interpretare a unei povești și prin jocuri de improvizației.

 

 

Astfel, poți să participi lunar alături de “oameni de poveste”, care au aceleași preocupări, la un curs online în prima vineri din lună de la ora 19.00.

 

 

Alături de noi, te simți ușurată și confortabil pentru că nu ai nevoie de talent special.

Hai să-ți dau câteva exemple în acest sens pe care le-am găsit în cartea:

La fel și în cazul tehnicilor de arta povestirii și de improvizație ca să le dobândești ține doar de antrenament și feedback.

 

 

De fapt, barierele sunt, în primul rând, de natură psihologică.

 

Iar progresul îl poți realiza rapid și ușor dacă lucrezi constant și într-un grup care are aceleași preocupări.

În ultimii 4 ani am interacționat cu 38.431 de persoane care au participat la Cursurile și webinariile noastre de arta povestirii și de improvizație.

Iar participanții au fost super mulțumiți de ce le-am oferit.

 

 

De exemplu, Consilier școlar Doina Toana ne-a scris că îi sunt folositoare lucrurile dăruite…

“Mulțumesc frumos pentru ceea ce mi-ați dăruit, pentru povești și pentru anumite strategii ce pot fi folosite pentru a crea suspans, curiozitate, creativitate, etc .

 

Voi folosi cu plăcere gândim cu drag la dumneavoastră, la energia pe care o transmiteți și modul în care reușiți să captivați, efectiv.

 

Cu mult cu prețuire și mulțumiri,“

Ține doar de exercițiul pe care-l faci împreună cu noi, și ulterior la clasă sau acasă, de fiecare dată când spui o poveste sau când vrei să faci o activitate interactivă.

Imagine cu Alicia Dongjoo Bang, povestitoare internațională, director al Festivalului Internațional de Storytelling din Korea, la întâlnirea lunară a Cercului Povestitorilor

Imagine cu Diane Ferllate, povestitoare internațională din SUA, la întâlnirea lunară a Cercului Povestitorilor

6 Motive
să faci parte din
Comunitatea Cercul Povestitorilor

În fiecare lună în Comunitatea Cercului povestitorilor:

 

 

1. câștigi implicarea și aprecierea auditoriului, pentru că exersezi cu feedback tehnici de arta povestirii și de improvizație, într-o atmosferă care te bine dispune, la cursul lunar din prima vineri din lună între orele 19.00-20.30;

 

 

2. diversifici felul în care interacționezi cu auditoriul tău pentru că te inspiri din experiența unor povestitori internaționali care îți împărtășesc tot ce știu ei mai bine în cadrul întâlnirii lunare.

 

De exemplu ultimii invitați au fost povestitori internaționali din: Coreea, Indonezia, India, Portugalia, UK, Danemarca, Franța, Brazilia, Canada, SUA, România, etc.

 

 

3. ajungi să povestești din ce în ce mai bine pentru că aprofundezi și descoperi nuanțe teoretice în mini-cursului din cadrul întâlnirii lunare.

 

 

De exemplu, dintre cele 37 de teme abordate au fost: construcția unui discurs, stiluri de interpretare, spontaneitate, recuzita, adaptarea la spațiu și la public, păpușile BiBaBo, unghiul de privire al povestitorului, stiluri de interpretare a unei povești, etc.

 

Iată la acest link e tematica parcursă până acum la care poți să ai acces dacă te înscrii retroactiv pentru fiecare temă care te atrage.

 

 

În plus:

 

4. poți să continui exercițiul atunci când vizionezi înregistrarea cursului și a întâlnirii lunare când vrei, cu cine vrei și de câte ori vrei.

 

 

5. te inspiri pentru ce jocuri noi să faci cu copiii tăi care să crească energia, implicarea și buna dispoziție pentru că în cadrul întâlnirii lunare participi la cel puțin un joc.

 

 

6. îți dezvolți portofoliul personal pentru că primești o adeverință de participare semestrială și anuală. Și în plus, primești adeverință de povestitor în lunile în care ai spus o poveste.

Aruncă aici un ochi și vezi ce spun
doar 3 din membrele Cercului Povestitorilor
despre această comunitate


Imagine cu Antonio Rocha, mim și povestitor internațional din Brazilia, la întâlnirea lunară a Cercului Povestitorilor

Poate că toate acestea îți dorești să le experimentezi și tu măcar odată pe lună ca mai apoi să le duci în rândul copiilor cu care lucrezi.

 

Astfel o să ai un impact semnificativ în viața lor pentru că ei o să te îndrăgească și o să te aprecieze mai mult, o să le captezi atenția și o să se implice cu drag în ceea ce le propui.

Câștigi Ușor Implicarea și Aprecierea Auditoriului Tău cu Tehnici de Arta Povestirii și Improvizație. Îndrumare și Feedback. În Fiecare Lună.

Un nou povestitor internațional
în cadrul întâlnirilor lunare
De fiecare dată

În cadrul întâlnirilor lunare ale Cercului Povestitorilor ai acces la experiența unor povestitori internaționali care îți împărtășesc tot ce știu ei mai bine despre arta povestirii și a improvizației.

 

 

De exemplu, în lunile trecute i-am avut invitați pe Alicia Dongjoo Bang din Korea, pe Mochamad Ariyo Faridh Zidni din Indonesia, pe Hans Laurens din Danemarca, pe John Row și Martin Manase din UK, pe Pedro Lopez din Portugalia, pe Margaret McDonald, Diane Ferlatte, Debra Weller și Jeff Gere din SUA, pe Anne Glover din Canada, pe Antonio Rocha din Brazilia și așa mai departe.

 

 

Toți acești participanți sunt invitați la Festivaluri Internaționale cu o vastă experiență în storytelling și în educație.

 

 

Fiecare lună are o altă tematică.

 

 

Invitații abordează cursul din cadrul întâlnirii cu profesionalism și pasiune.

 

 

Imaginează-ți că în cele 30-40 de minute alocate lor, împărtășesc cele mai valoroase și mai relevante cunoștințe și experiențe de-ale lor pe care le poți valorifica imediat în activitatea ta.

 

 

Întotdeauna asigurăm traducerea în limba română.


Feedback trimis de Cătălina Gheorghian după întâlnirea lunară a Cercului Povestitorilor

Fiecare lună are o tematică
anunțată dinainte:

Găsește aici inspirație în tematicile întâlnirilor lunare

Poți să ai acces la tematica parcursă până acum, dacă te înscrii retroactiv pentru fiecare temă care te atrage. În plus primești adeverință de participare aferentă tematicii respective.

Câștigi Ușor Implicarea și Aprecierea Auditoriului Tău cu Tehnici de Arta Povestirii și Improvizație. Îndrumare și Feedback. În Fiecare Lună.

Ce este atât de deosebit la Cercul Povestitorilor?

Comunitatea Povestitorilor este cel mai probabil unică în România prin felul în care am construit-o și o susțin împreună cu Drd. Giorgiana Elena Popan și membrele acesteia.

 

 

Sufletul acestei comunități este Giorgiana Popan, iar creierul este Ioana Popescu.

Drd. Giorgiana Elena Popan este actrița și povestitoarea internațională, în ultimii 11 ani invitată la Festivaluri Internaționale de Storytelling din întreaga lume: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția.

 

 

De 10 ani aplică ceea ce a experimentat în educație – de la preșcolari, la liceeni.

 

 

Apoi, ea este formator al Cursului de Arta Povestirii și de Improvizație la AtelieR de Cuvinte.

 

 

Iar la Facultatea de Științele ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” Arad susține un curs de arta povestirii în cadrul materiei ”Pedagogia dramatică”.

La toate acestea se adaugă și faptul că are o abordare științifică, fiind doctorand în Arta Povestirii la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca.

Iar eu, Ioana Popescu, de peste 20 de ani sunt organizator de evenimente de dezvoltare personală. În ultimii 12 ani sunt implicată în dezvoltarea și promovarea de produse educaționale și culturale prin cele 139 de proiecte, în parteneriat cu școli și inspectorate școlare din toată țara.

În această comunitate ai parte de oameni de poveste care împărtășesc aceleași valori (familia, binele și bucuria celorlalți, dragostea față de ei, prietenia) și principii (atenția la detalii, responsabilitatea, corectitudinea, respectul pentru muncă, deschiderea spre nou, rigurozitatea).


Avem o pasiune comună și anume poveștile.


Iar ca membră a acestei comunități te poți inspira cum să valorifici povestea și improvizația în activitatea ta astfel încât să câștigi aprecierea, atenția și implicarea celor cu care lucrezi.


Iar tu să fii “profesorul iubit și apreciat de care elevii mei să-și aducă aminte cu drag” cum ne-a scris una din participantele la evenimentele noastre.


Și mai avem ceva în comun – dorința de aparțenență la o comunitate veselă, în care te relaxezi, te binedispui și înveți prin joacă lucruri utile cu rezultate imediate.


Imagine cu Adriana Ene, povestitoare internațională și realizatoare emisiunea Bucuria Poveștilor, la întâlnirea lunară a Cercului Povestitorilor

Încearcă primele 3 luni fără Risc

La Cercul Povestitorilor poți să participi din confortul casei tale fără să cheltui bani și timp pe transport. Poți deveni un povestitor mai bun și apreciat – chiar de la tine de acasă.

 

 

În această Comunitate, lună de lună, poți să continui să te inspiri, să înveți exersând și cu feedback profesionist, într-o atmosferă relaxantă și veselă, tehnici de arta povestirii și jocuri de improvizației prin care cuceresti, impresionezi și implici auditoriului cu impact.

 

 

Nu îți pot promite că vei avea instant succes la interpretarea poveștilor când te vei alătura comunității Cercul Povestitorilor.

Dar îți pot promite că în timp, cu exercițiu și feedback din partea Giorgianei și invitaților, vei știi mai bine:

 

– cum să începi și să închei o poveste,
– cum să construiești povestea,
– cum să creezi și crești suspansul,

 

Dar și

 

– cum să introduci conflictul într-o poveste,
– cum să valorifici mesajul dintr-o poveste,
– cum să relaționezi cu publicul astfel încât să ajungi la sufletul lui pentru că ai reușit să câștigi atenția și implicarea.

Iată mai jos părerea Prof. Ioana Revnic despre ceea ce îi oferă această comunitate.

 

„Costă? DA! Pentru că munca onestă și valoroasă se plătește. Oricum, resursele primite depășesc cu mult investiția. Nu mai vorbesc de oportunitățile care apar, cunoscând povestitori de aici și din toată lumea.”

 

Și toate acestea le poți avea cel puțin timp de un an de zile pentru suma de 490 lei pe care o poți achita integral la înscriere sau în 12 rate lunare de 49 lei (practic cât ar fi costul unei plante de apartament).

 

„Oricum, comparativ cu activitatea și experiența câștigate în urma participării la Cerc, suma este aproape infimă! Vă voi „lăuda” pe unde voi putea! Succes în continuare în toate!” ne scrie Prof. Ionela Soitu

 

Beneficiezi de reducere la plata integrală (adică economisești 2 rate lunare).

După ce ai optat pentru varianta trimestrială/semestrială/anuală, poți să faci achiziția așa cum te-ai obișnuit – cu cardul sau prin virament bancar.

 

În situația în care nu ai această posibilitate, poți să apelezi la serviciile Poștei Române, situație în care te rog să-mi comunici acest lucru.

Câștigi Ușor Implicarea și Aprecierea Auditoriului Tău cu Tehnici de Arta Povestirii și Improvizație. Îndrumare și Feedback. În Fiecare Lună.

Garanție 100%

În plus, dacă după primele 3 luni, constanți că nu ți-ai îmbunătățit:

 

* felul în care captezi atenția

 

* felul în care îți implici auditoriul

 

* modul în care transmiți mesajul dorit printr-o poveste sau prezentare

…sau nu s-a schimbat felul în care îți desfășori activitatea în sensul în care copiii să fie mai antrenați, creativi și bucuroși, scrie-ne și îți rambursez integral banii.

 

Până în prezent nu a fost cazul de niciun retur :).

 

Practic, prin această comunitate înveți și exersezi cum să spui povești cu impact, cum să faci activități și jocuri care să-i impresioneze, să-i marcheze pe copiii tăi și să simtă că alături de tine descoperă lumea într-un mod inedit și memorabil.

 

Și toate acestea pentru că ai la îndemână o soluție practică prin care să câștigi atenția și aprecierea auditoriului, nu ține doar de carismă sau talent, ci ține de tehnică, de exercițiu și de îndrumarea Giorgianei Popan și a invitaților de talie internațională în arta povestirii.

 

În plus, poți să ai încredere că ceea ce Giorgiana Popan te învață este valoros, practic, util și imediat aplicabil. În ultimi 11 ani interpretează povești la Festivalurile Internaționale de Storytelling și cam tot de atunci aplică în educație tehnici de arta povestirii și de improvizație.

 

Iar ce-ți împărtășește este documentat științific, ea fiind doctorand în domeniul Artei Povestirii.

 

Apoi invitații noștri de la cursul și întâlnirea lunară sunt și ei povestitori de talie internațională.

BONUS GRATUIT
Povestea “Omuleților din Lemn” pentru persoanele care se abonează pentru prima dată

Când te alături pentru prima dată Comunității Cercul Povestitorilor și ești printre primele 10 persoane care se abonează în această lună, primești Povestea „Omuleților din Lemn” interpretată de Giorgiana Popan.

 

BONUS GRATUIT

 

Curs video “Creează Imagini prin Poveste” pentru primele 20 de persoane care accesează abonamentul anual și în plus beneficiezi de 2 luni gratuite.

Vino în Comunitatea Povestitorilor și începe cu adevărat
să povestești cu impact. Cu rezultate Reale!

Ia-ți un minut și întreabă-te:
Oare prestația ta merită 49 lei / lună?

Gândește-te bine la răspuns deoarece asta ar putea fi decizia care va face diferența între poveștile tale care captează atenția și obțin impactul dorit … sau momentele pline de tensiune, frustrare că nu ți-ai atins obiectivele.

Pentru doar 49 lei/lună:

Dar și

Și în plus îți completezi portofoliul personal pentru că primești adeverință de participare semestrială și anuală în care este specificată tematica parcursă și numărul de ore, respectiv adeverință de povestitor pentru lunile în care ai spus povești.

Câștigi Ușor Implicarea și Aprecierea Auditoriului Tău cu Tehnici de Arta Povestirii și Improvizație. Îndrumare și Feedback. În Fiecare Lună.

Păreri

“Mulțumesc frumos pentru ceea ce mi-ați dăruit, pentru povești și pentru anumite strategii ce pot fi folosite pentru a crea suspans, curiozitate, creativitate, etc . 

 

Voi folosi cu plăcere gândim cu drag la dumneavoastră, la energia pe care o transmiteți și modul în care reușiți să captivați, efectiv. 

 

Cu mult cu prețuire și mulțumiri,“ 

 

Consilier școlar, Doina Toana

Particip, în fiecare lună, la Cercul Povestitorilor – cu Giorgiana Popan, actriță și povestitoare internațională; cu Ioana Popescu și cu invitații lor de peste hotare.

 

Formarea & învățarea sunt foarte importante pentru mine: mă scutură de rutină și de morga de profă, pe care inevitabil am căpătat-o, în ultimii 22 de ani.

 

Vă recomand cursurile Giorgianei! Sunt timp cu folos!”

 

prof. Ioana Revnic

„Buna, Ioana! Nu stiu ce-a fost in mintea mea de m-am inscris la Cercul Povestitorilor doar pe luna noiembrie! As vrea sa particip mereu. Se poate sa transfer si restul de bani?”

 

prof. Adina Brînzei

„Ioana, Giorgi! Va mulțumesc! A fost atât de frumos in seara asta! Invitatul special a fost peste așteptări! 

 

A fost prima dată când mi-am notat atât de multe lucruri despre Arta Povestirii. Sunt așa de entuziasmata și de onorata, încât greu îmi găsesc cuvintele. Atât de valoroasă a fost experiența, mă simt copleșită că m-am bucurat de ea. Și chiar m-am bucurat! Din plin! Alături de copiii mei care îl priveau fascinați pe povestitorul din Indonezia. Mă înclin! Ați ridicat întâlnirea la un nivel mai mult decât profesionist: a fost despre deschiderea inimilor, despre împărtășirea experiențelor, despre cunoaștere, empatie și vindecare.”

 

autor cărți de povești Cătălina Gheorghian

„Costă? DA! Pentru că munca onestă și valoroasă se plătește. Oricum, resursele primite depășesc cu mult investiția. Nu mai vorbesc de oportunitățile care apar, cunoscând povestitori de aici și din toată lumea.

 

prof. Ioana Revnic

„Mulţumesc frumos pentru această întâlnire extraordinară care m-a inspirat pentru activităţile pe care le desfăşor la clasa şi cu siguranţă mă voi folosi de „TAXI DRIVER” să exersez cu elevii starile emoţionale, empatia dar şi crearea de povesti care sper să ii stârnească cât mai mult pe elevii mei.”

 

Carmen Mureşan, Consilier psiholog

FAQ
Răspunsuri la Întrebări Frecvente

În acest moment abonamentul 

* trimestrial este de 147 lei, 

* semestrial este de 294 lei,

* anual este de 490 lei, adică beneficiezi de 2 luni gratuite.

Iar dacă după primele 3 luni constați că nu te regăsești în comunitatea noastră și nu ți-am adus valoare, îți rambursăm integral banii (147 lei).

Poți să alegi să plătești cu cardul sau prin virament bancar.

Dacă aceste două metode nu îți sunt la îndemână, poți să apelezi la serviciile Poștei Române, situație în care te rog să-mi comunici acest lucru pe contact@atelierdecuvinte.ro

Accesul în comunitate este instant, după ce plata e confirmată. 

 

Apoi vei primi în prima miercuri din lună un email cu link-ul de ZOOM pentru întâlnirea lunară din prima vineri din lună. 

 

Iar prima sâmbătă din lună vei primi înregistrarea video a întâlnirii lunare.

 

Dacă nu-ți intră corespondența de la noi, ajunge să-mi trimiți doar un email în acest sens pe adresa contact@atelierdecuvinte.ro

Întâlnirile au loc în prima vineri din lună, de la ora 19 la 20.30 pe ZOOM. 

Primești invitația pe email cu 2 zile înainte.

Iar dacă nu reușești să te conectezi pe ZOOM cu noi, eu mă ocup personal să-ți trimit pe email înregistrarea acesteia.

Vei primi toate materialele pe email. Fiecare email va avea același expeditor: Cercul Povestitorilor.

 

Vei avea la îndemână materialele oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet. 

Dacă după primele 3 luni, constanți că nu ți-ai îmbunătățit 

* felul în care captezi atenția

* felul în care îți implici auditoriul 

* modul în care transmiți mesajul dorit printr-o poveste sau prezentare

…sau nu s-a schimbat felul în care îți desfășori activitatea în sensul în care copiii să fie mai antrenați, creativi și bucuroși, scrie-ne și îți rambursez integral banii. 

Până în prezent nu a fost cazul de niciun retur :).

 

Când te alături pentru prima dată Comunității Cercul Povestitorilor primești Povestea Omuleților din Lemn” interpretată de Giorgiana Popan”

Vei avea la îndemână materialele pe emailul tău oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet și să nu ți le ștergi din cutia ta poștală. 

 

Materialele sunt expediate din partea Cercul Povestitorilor.

Câștigi Ușor Implicarea și Aprecierea Auditoriului Tău
cu Tehnici de Arta Povestirii și Improvizație. Îndrumare și Feedback. În Fiecare Lună.

Practic, prin această comunitate înveți și exersezi cum să spui povești cu impact, cum să faci activități și jocuri care să-i impresioneze, să-i marcheze pe copiii tăi și să simtă că alături de tine descoperă lumea într-un mod inedit și memorabil.

 

Și toate acestea pentru că ai la îndemână o soluție practică prin care să câștigi atenția și aprecierea auditoriului, nu ține doar de carismă sau talent, ci ține de tehnică, de exercițiu și de îndrumarea Giorgianei Popan și a invitaților de talie internațională în arta povestirii.

 

În plus, poți să ai încredere că ceea ce Giorgiana Popan te învață este valoros, practic, util și imediat aplicabil. În ultimi 11 ani interpretează povești la Festivalurile Internaționale de Storytelling și cam tot de atunci aplică în educație tehnici de arta povestirii și de improvizație.

 

Iar ce-ți împărtășește este documentat științific, ea fiind doctorand în domeniul Artei Povestirii.

 

Iar invitații noștri de la cursul și întâlnirea lunară sunt și ei povestitori de talie internațională.

 

Pe curând!

Ioana-Popescu.png

Contact:

PS: Iar dacă ești între primele 20 de persoane care accesează abonamentul anual mai primești un material gratuit – Cursul  video “Creează Imagini prin Poveste” și 2 luni gratuite.

 

Îți mai las odată link-ul prin care te poți alătura Comunității Cercul Povestitorilor pentru 147 lei/3 luni, 294 lei/semestru sau 490 lei/an (2 luni ai gratuitate). Practic 49 lei pe lună – cât o plantă de apartament :).

 

Asta doar în situația în care îți dorești să spui povești memorabil și cu impact, să vezi rezultatele la care nici nu îndrăzneai să visezi înainte.

 

Astfel încât să fi o persoană apreciată pentru felul în care copiii descoperă lumea în preajma ta.