AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.​

Atelier de Cuvinte

Experiențe memorabile în fiecare lună, cu exerciții și îndrumare practică din partea actriței și povestitoarei Giorgianei Popan!

Cercul povestitorilor facilitează accesul la resurse, la inspirație, la tehnici, tutoriale și AtelieRe de arta povestirii care îți îmbunătățesc tehnicile de storytelling, relația cu audiența astfel încât să obții încredere și conectare, focus și motivație.

Cercul povestitorilor îți asigură accesul la evenimentele ON-LINE de storytelling și la resurse relevante pe această temă.


Ca membru al Cercului povestitorilor vei beneficia în fiecare lună de:


1) participarea la întâlnirea lunară a povestitorilor în prima vineri din fiecare lună între orele 19.00-20.00;

2) un mini-AtelieR de arta povestirii (30-40 min în cadrul întâlnirii lunare a povestitorilor);

3) acces la înregistrarea întâlnirii și a mini-AtelieRului în cazul în care nu ai reușit să participi sau dacă dorești să le revezi oricând dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești;

4) un tutorial video realizat de Giorgiana pe care-l poți vizionai oricând dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești;

5) împărtășiri ale experiențelor cu ceilalți membri Cercului povestitorilor;

6) acces la resurse educaționale relevante în domeniu sau conexe;

7) noutăți despre evenimentele de storytelling.

Tematica Cercului povestitorilor:

În prima vineri din fiecare lună are loc întâlnirea povestitorilor. Mai jos ai tematica acestor întâlniri:

05.feb - Cum închei povestea


05.mar - Povestea personală

Alte tematici abordate în cadrul "Cercului Povestitorilor" au fost: Pandantul comic, Când și de ce spunem povești, Cum te prezinți, Cum începi povestea, Construirea poveștilor, Conflictul într-o poveste, Mesajul și impactul poveștii, Cum creezi și crești suspansul.

Poți să ai acces la ele accesând butonul roșu de mai jos.

Care e povestea noastră?

Cercul povestitorilor este susținut de Giorgiana Elena Popan și găzduit de Ioana Cristina Popescu.

Actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan și Ioana Cristina Popescu, fondatoarea AtelieR au un vis, acela de a încuraja povestitorii să spună povești oamenilor. Arta povestirii din România vrem s-o ducem la următorul nivel. Din februarie 2019, am organizat AtelieRe de arta povestirii și câteva webinarii cu peste 2000 de participanți.

Giorgiana este actriță și povestitoare, de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția.

Ioana este de 20 ani organizator de evenimente de dezvoltare personală, în ultimii 10 ani e implicată în dezvoltarea și promovarea de produse educaționale și culturale.

Despre arta povestirii cu Giorgiana Popan și Ioana Popescu poți urmări în video de mai jos

Cercul povestitorilor produce un impact în cariera ta dacă folosești povestea în activitatea ta profesională și personală. Și cine nu povestește? E pentru acele persoane care doresc să fie autentice când spun poveștile lor, deoarece povestea poate binedispune, poate influența, poate educa, poate cucerii și, dacă e bine spusă, poate convinge, lăsând o imagine de neuitat în memoria celui ce te-a ascultat.

Te Invităm la Cercul povestitorilor!

Valoarea unui abonamentul LUNAR este de 49 lei, iar ANUAL este de 490 lei, deoarece beneficiezi de 2 luni gratuite.

Garanție 100% pentru prima lună de abonament.
Dacă după prima lună constați că nu te regăsești în comunitatea noastră, îți rambursăm integram banii.