Atelier de Cuvinte

AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

WEBINARII

Participă alături de noi la webinarii pentru a primi inspirație și idei!

Care e povestea noastră?

Ce au spus participanții

“Vă mulțumesc foarte mult, pentru Webinarul ce l-ați organizat pentru noi! Am fost impresionată de ceea ce ați prezentat, e un lucru foarte important să știi să menții atenția celor cu care vorbești. Voi, ați reușit să o faceți 100%. Eu sunt Profesor Psihopedagog de specialitate și voi ați reușit să-mi mențineți atenția și am învățat foarte multe de la voi!” (anonim)

„Mulțumim pentru activitate! A fost foarte interesant și captivant și voi pune în practica, în mod sigur, ce am învățat. (Marina Antoaneta, Grădinița PP Dumbrava Minunată Fieni)

„Se cunoaște din cosmos omul care face cu drag ceea ce face. Și nu numai cu drag, ci și cu sensibilitate și umor. Să vă dea Dumnezeu sănătate și discipoli amândurora!” (dr. Patricia Cristodor)

„Totul a fost la superlativ! Organizarea a fost impecabilă! Doamna povestitoarea a fost minunată!

Mi-a plăcut atât de mult totul încât este greu să transmit un feedback clasic. Vă mulțumesc! Cu admirație! (Claudia Blaj, educatoare)

Despre arta povestirii cu povestitoarea și actrița Giorgiana Popana și Ioana Popescu, fondatoarea AtelieR poți urmări la Qub TV în video de mai jos.

Accesează înregistrările video de la webinariile noastre!
Apasă pe butonul roșu de sub imaginea cu webinarul dorit.