Summer Time

„Mi-aș fi dorit ca acest AtelieR să nu se termine niciodată. Cu câtă timiditate au venit unii dintre noi în prima zi, dar Giorgi ne-a scos pe toți din zona de confort și ne-a făcut să ajungem la adevăratul nostru potențial. Au fost o mulțime de jocuri și discuții care ne-au învățat că de fapt viața nu stă în ce spune mass media, că ea nu constă într-un simplu clic. Prin jocurile pe care le-am făcut am legat prietenii, i-am cunoscut mai bine pe ceilalți, dar și pe noi înșine, am acumulat cu toții valori care merită menținute și pe mai departe. Le mulțumesc din suflet organizatorilor pentru că mi-au oferit această experiență minunată!” (5 Funny Afternoons, Anca Domuța)

„Mi-a plăcut extrem de mult acest AtelieR pentru că mi-am făcut prieteni noi, am făcut jocuri în care a trebuit să vorbim în fața publicului și mi-a plăcut foarte mult de Giorgi care este o actriță foarte bună și care m-a încurajat și amuzantă, care m-a încurajat de multe ori și care e foarte implicată în ceea ce face.” (5 Funny Afternoons, Maria Secula)

„Eu am venit cu ideea: na … să vedem ce o să fie și aici, știam că-mi place improvizația și teatrul, am auzit de Giorgi de la mama și mi-am zis că trebuie să vin și eu să verific cum este … și chiar a fost tare, m-am simțit bine!” (5 Funny Afternoons, Iunia Bulzan)

„Inițial nici eu nu am vrut să vin… dar până la urmă a fost fain, m-am distrat” (5 Funny Afternoons, Pavel Barta)

Dacă ți se pare interesant la Funny Afternoon află mai multe la acest link.