Atelier de Cuvinte

Într-adevăr recunoștință, ăsta e cuvântul potrivit! Mulțumesc pentru conștientizare, confirmare și o mulțime de lucruri noi și mai ales simple, cu adevărat simple! Mulțumesc pentru ouă, unt și iaurt❤️!
Mulțumesc pentru atmosfera și starea împartășită!
Mult succes în continuare în a răspândi Binele! (AtelieR cu dr. Lavinia Melania Bratu, Violeta Elena Bulboaca)

„Foarte util, foarte interesant, motivant, plin de viață si vigoare, asa cum este de fapt dna Bratu 🙂 Îi mulțumim dnei Bratu pentru cele două ore petrecute la Biofresh, pentru sugestiile, noutățile si inspirația cu care m-am întors de la atelier. Abia așteptam modulul următor. Pentru cei care nu au reusit să ajungă, să facă efortul să vină cel puțin la al doilea modul. Merită!” (AtelieR cu dr. Lavinia Melania Bratu, Anamaria Tonca)

„Astăzi, alături de oameni deschiși, atenți, emoționați (pe alocuri!)… Am vorbit despre noi, dependențele noastre mai puțin bune, conectare… Îmi sunt dragi oamenii, sunt recunoscătoare să pot fi mereu înconjurată de povești de viață, emoții, zâmbete sau câte o lacrimă asumată… Recunoștință tuturor pentru conectarea de astăzi (și tehnologia pornea singură, la momentul oportun!)?Atelier Scoala Familiei
Mulțumesc pentru organizare AtelieR” (dr. Lavinia Melania Bratu)

Am fost foarte încântată de AtelieRul Conectează-te cu copilul tău. O surpriză foarte placută, în sensul că mă așteptam la o prelegere și am realizat niște descoperiri surprinzătoare și implinitoare! Multumesc!! (Violeta Elena Bulboaca)

Pe Ina o consider foarte competentă și o bună diagnosticiană, sunt convinsă că îți dă și soluții. A avut o atitudine relaxată „le vom trece cu bine”. Am simțit că ne înțelege, m-am simțit dispusă să-mi spun problemele. Am mai fi vrut cred toate participantele să mai dureze…să ne mai întâlnim pe orice teme, doar să ne mai revedem. (AtelieR Trucuri în relația cu copilul, Ioana Cucolaș)

Dacă ți se pare interesant, te invit să citești prezentarea AtelieRelor Școala familiei.