Atelier de Cuvinte

Review-uri video

Alte review-uri

„Mi-aș fi dorit ca acest AtelieR să nu se termine niciodată. Prin jocurile pe care le-am făcut am legat prietenii, i-am cunoscut mai bine pe ceilalți, dar și pe noi înșine, am acumulat cu toții valori care merită menținute și pe mai departe. Le mulțumesc din suflet organizatorilor pentru că mi-au oferit această experiență minunată!” (Anca Domuța)

„Mi-a plăcut extrem de mult acest AtelieR pentru că mi-am făcut prieteni noi, am făcut jocuri în care a trebuit să vorbim în fața publicului și mi-a plăcut foarte mult de Giorgi care este o actriță foarte bună și care m-a încurajat și amuzantă, care m-a încurajat de multe ori și care e foarte implicată în ceea ce face.” (Maria Secula)

„Eu am venit cu ideea: na … să vedem ce o să fie și aici, știam că-mi place improvizația și teatrul, am auzit de Giorgi de la mama și mi-am zis că trebuie să vin și eu să verific cum este … și chiar a fost tare, m-am simțit bine!” (Iunia Bulzan)

„Inițial nici eu nu am vrut să vin… dar până la urmă a fost fain, m-am distrat” (Pavel Barta)

Sincer, a fost super, nu am ce să spun…chiar nu mă așteptam!

Cea mai tare experiență!

A fost minunat și interesant! O să mai vin!

 

Mie una mi-a plăcut foarte mult și chiar vreau să mai vin :).

Foarte amuzant! Ați transformat jocuri care le știam în ceva mai fain!

Fiica mea Medeea Olteanu a fost foarte încantată după atelier. Mi-a povestit cu mare entuziasm cum s-a desfășurat ora.  Cred că i se potrivesc de minune activitățile ce le faceți împreună și starea de spirit e foarte pozitivă! Mulțumim și la cât mai multe idei pentru activități frumoase! (Adina Olteanu)

Dacă ți se pare interesant la Funny Afternoons află mai multe la acest link.