Dezvoltare personală pentru adolescenți și copii

„Mi-aș fi dorit ca acest AtelieR să nu se termine niciodată. Cu câtă timiditate au venit unii dintre noi în prima zi, dar Giorgi ne-a scos pe toți din zona de confort și ne-a făcut să ajungem la adevăratul nostru potențial. Au fost o mulțime de jocuri și discuții care ne-au învățat că de fapt viața nu stă în ce spune mass media, că ea nu constă într-un simplu clic. Prin jocurile pe care le-am făcut am legat prietenii, i-am cunoscut mai bine pe ceilalți, dar și pe noi înșine, am acumulat cu toții valori care merită menținute și pe mai departe. Le mulțumesc din suflet organizatorilor pentru că mi-au oferit această experiență minunată!” (5 Funny Afternoons, Anca Domuța)

„Mi-a plăcut extrem de mult acest AtelieR pentru că mi-am făcut prieteni noi, am făcut jocuri în care a trebuit să vorbim în fața publicului și mi-a plăcut foarte mult de Giorgi care este o actriță foarte bună și care m-a încurajat și amuzantă, care m-a încurajat de multe ori și care e foarte implicată în ceea ce face.” (5 Funny Afternoons, Maria Secula)

„Inițial nu am vrut să vin… dar până la urmă a fost fain, mă bucur de gașca de prieteni noi, a fost foarte fain!” (5 Funny Afternoons, Dinu Costea)

„Mereu am fost curioasă să văd ce înseamnă teatrul și acum am avut șansa datorită Giorgianei și venind aici am înteles cât de importante sunt relațiile cu oamenii și am fost fericită pe toată perioada AtelieRului!” (5 Funny Afternoons, Maria Trașcă)

„Eu am venit cu ideea: na … să vedem ce o să fie și aici, știam că-mi place improvizația și teatrul, am auzit de Giorgi de la mama și mi-am zis că trebuie să vin și eu să verific cum este … și chiar a fost tare, m-am simțit bine!” (5 Funny Afternoons, Iunia Bulzan)

„Inițial nici eu nu am vrut să vin… dar până la urmă a fost fain, m-am distrat” (5 Funny Afternoons, Pavel Barta)

„Nu am vrut să vin… că teatru și improvizația nu sunt pentru mine și în general nu-mi place să socializez cu oameni noi, deși știam pe câțiva, dar nu-mi pară rău deloc că am venit. Cred că am reușit să mă dezvolt vorbind în fața publicului și a început să-mi placă acest teatru și improvizație și îi mulțumesc Giorgianei” (5 Funny Afternoons, Andrei Sbera)

„Eu am venit cu o mică reținere la AtelieR, dar chiar nu-mi pare rău pentru că am descoperit oameni noi, Giorgie foarte faină și eu m-am distrat foarte tare, aici pur și simplu uitam de timp. În plus ne-a făcut să trecem peste timiditate, să ne cunoaștem unii pe alții și pe noi înșine.” (5 Funny Afternoons, Anastasia Crașovan)

„Eu am fost informată că vin cu jumătate de oră înainte, adică am fost ridicată de la terasă din Unirii. Și am venit aici. Nu știam unde o să mă duc, nu știam ce am să fac pentru că m-a sunat mama și mi-a propus să vin la acest AtelieR. Mă bucură că m-am trezit aici pentru că a fost foarte fain!” (5 Funny Afternoons, Alina Ion)

„Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am făcut noi prieteni și tot felul de activități pentru a te cunoaște pe tine însuți.  M-a ajutat să exersesz să vorbesc cu oamenii fără să am emoții. Cea mai faină este Giorgi care te inspiră, are o energie și te face tot timpul să râzi și nu ai cum să nu te simți bine alături de ea.” (5 Funny Afternoons, Ana Floruț)

„Fain, amuzant, distractiv, interesant. Aș mai vrea să vin aici. Nu aș mai pleca. Nu vreau să se termine. Aș mai vrea să fie curs din ăsta. Aș mai vrea să fie în continuare, încă vreo 10 cursuri. ” (AtelieR Cei 4 EROI, Ana Ursescu)

„Interesant, amuzant, foarte creativ. Aș mai vrea să fie așa ateliere. ” (AtelieR Cei 4 EROI, Martina Magiaru)

„Acest atelier mi se pare foarte educativ și în același timp și foarte distractiv. Facem jocuri frumoase și jocuri care ne demonstrau lucruri bune și care ne vor ajuta pe viitor. Mie mi-au părut interesante și pot repovesti tot ce am învățat. Am avut colegi mulți cu care am lucrat împreună jocuri de echipă.” (AtelieR Cei 4 EROI, Clara Orhean)

„Mi-au plăcut atelierele deoarece între participanți domnește o atmosferă plăcută, chiar jucăușă. De asemenea, mi-a plăcut că atunci când aveam o sarcină de terminat în echipă, asemenea unui fagure, pentru că fiecare albină participant își făcea datoria. Unele sunt lucrători (albine), alții regine (strategi), altele care aduc prolenul (producătorii cu idei).” (AtelieR Cei 4 EROI, Taisia Șolea)