Atelier de Cuvinte

Review-uri „Funny Afternoos„pentru adolescenți

se pot vizualiza la acest link.

Review-ri „Sport la metru2”

Ioana, mulțumesc mult pentru AtelieR, a fost foarte haios. Am avut un jurul meu cei cinci nepoți cu vârste între 2 și 13 ani și au fost foarte entuziasmați. A fost foarte faina ideea de a intercala activități variate și chiar a fost o sesiune bună de mișcare.  Nu au avut toți răbdare până la final, dar cât au avut, a fost ok. Mulțumesc mult! (Florentina Onișor)

Super! Antrenant și distractiv, pentru toată familia!

Povești în familie (ON-LINE)

Mulțumim pentru atelierRul de azi! Avem nevoie de oameni ca Georgi să ne reînvețe să luăm totul mai în joc și să ne ajute să ne reamintim de ceea ce contează cu adevărat în viață: valorile străvechi îmbracate într-o hainuță frumoasă, sș ambalajul potrivit pt a le împacheta și ‘servi’ copiilor noștri. Ne-a adus așa un echilibru povestea cu munca și au început să ne desțepenească joculețele Georgianei de creativitate (cel cu utilizarea creionului in alte scopuri decat cel ‘clasic’ și cel cu limbile străine). Și uitasem că există și alți oameni decât casnicii noștri! (Mădălina Mischie)

Review-uri „Cei 4 eroi

Mulțumim! Nu am primit prea multe detalii de la Sofia, dar sigur e că i-a placut! O durea tare burta (asta e la noi ceva permanent) și când s-a terminat n-o mai durea nimc! Acum e afara pe role! (Violeta Bulboacă)

„Mi s-a părut perfectă întâlnirea deoarece mă ajută să îmi schimb stările de spirit.”

„Sunt fericită :). Sunteți minunate. Vă iubim!”

„Fain, amuzant, distractiv, interesant. Aș mai vrea să vin aici. Nu aș mai pleca. Nu vreau să se termine. Aș mai vrea să fie curs din ăsta. Aș mai vrea să fie în continuare, încă vreo 10 cursuri. ” (Ana Ursescu)

„Interesant, amuzant, foarte creativ. Aș mai vrea să fie așa ateliere. ” (Martina Magiaru)

„Acest atelier mi se pare foarte educativ și în același timp și foarte distractiv. Facem jocuri frumoase și jocuri care ne demonstrau lucruri bune și care ne vor ajuta pe viitor. Mie mi-au părut interesante și pot repovesti tot ce am învățat. Am avut colegi mulți cu care am lucrat împreună jocuri de echipă.” (Clara Orhean)

„Mi-au plăcut atelierele deoarece între participanți domnește o atmosferă plăcută, chiar jucăușă. De asemenea, mi-a plăcut că atunci când aveam o sarcină de terminat în echipă, asemenea unui fagure, pentru că fiecare albină participant își făcea datoria. Unele sunt lucrători (albine), alții regine (strategi), altele care aduc prolenul (producătorii cu idei).” (Taisia Șolea)