Atelier de Cuvinte

AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Steluța de Crăciun

Un Spectacol Gratuit de Poveste pentru Familie
cu Giorgiana Popan

Un spectacol în care te vei bucura, alături de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan, de câteva povești de Crăciun, desigur una din ele este și povestea Steluței..., iar alta e despre o fetiță care îl așteaptă pe Moș Crăciun și încă una despre care nu-ți scriu pentru că dorim să fie surpriză.

Printre poveștile Giorgianei, am presărat câteva colinde interpretate de "Corul Prologos", un cor de copii deosebit.


Giorgiana Popan, o actriță și povestitoare pe care nu te mai saturi s-o privești!

Giorgiana este actriță și povestitoare, de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția.

Ce spun participanții de la Webinarii

"Povești alese cu înțelepciune, pentru minte și suflet! Faceți un lucru minunat și meritați toate aprecierile! Sărbători fericite!" (Daniela Soponaru)

"Superb!!! Foarte talentată doamna povestitor!!! Multumim! Sărbători fericite!!" (Daniela Ungureanu)


Minunate povesti! Un atelier fantastic! Ne-am amuzat, ne-ati incantat cu aceste povesti, spuse cu atat de mult drag si ghidusenie. Va multumim foarte mult pentru acest cadou deosebit de cald si frumos! Sarbatori cu bine, veselie si multe bucurii! (Cristina Chirila)

"Ce spectacol minunat!!! Am avut noroc de cele mai bune locuri și ne-am simțit foooarte bine! Mulțumim! Sărbători cu bucurie!" (Lari Diana)

"Felicitări pentru energia, inspirația și bucuria pe care o transmiteți! Sunteți minunate! Crăciun fericit! Mulțumim pentru doza de înțelepciune primită în dar!" (Sorina Groza)

A fost minunat! Și eu și fiul meu am savurat fiecare poveste dăruită cu atâta dragoste și pentru dragoste fiecăruia dintre noi. Felicitări! A fost o bucurie și o încântare pentru sufletele noastre. Sărbători binecuvântate și cu bucurii alături de cei dragi vă doresc! (Monica Muntean)

Mai e doar un pas pentru a viziona Spectacolul