Atelier de Cuvinte

 • Cum mă înscriu?
  Pe pagina dedicată fiecărui eveniment am pregătit o secțiune cu anunțul de înscriere.
  Nu uita să completezi datele de facturare atât ca persoană fizică și cu atât mai mult ca persoană juridică.
 • Ce urmează după înscriere?
  Ulterior înscrierii vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii la respectivul AtelieR care va cuprinde și datele necesare pentru efectuarea plății (tarif și termen limită de plată).
 • Cum plătesc?
  Plata se face online în contul AtelieR de Cuvinte SRL deschis la ING Bank Timișoara: RO48 INGB 0000 9999 0904 8983 menţionând numele persoanei care se înscrie și denumirea AtelieRului. În situația în care nu deți un cont în lei, poți să efectuezi plata și în valuta în contul menționat mai sus.
 • Cum plătesc dacă nu am internet banking?
  Dacă nu ai internet banking poți accesa serviciile Poștei Române sau ruga un prieten care are activată această opțiune să facă plata respectivă pentru tine fără a uita să specifice la mențiuni numele persoanei care se înscrie și denumirea AtelieRului. Pentru situația în care apelezi la Poșta Română trebuie să le dai datele contului bancar și această adresă poștală: 300673 Timișoara, str. Gavriil Musicescu nr. 69.
  Dacă nu vrei să-i deranjezi pe prietenii sau cunoscuții tăi cu asta, poti merge la orice filială a băncii care ți-a emis cardul și să faci un transfer din contul tău în contul de plată fără a omite să menționezi numele persoanei care se înscrie și denumirea AtelieRului.
  În situația în care AtelieRul se organizează live poți plăti cash, doar să ne anunți.
 • Pot să primesc factură pentru AtelieR?
  După confirmarea plății îți vom emite factura cu datele completate în formularul de înscriere atât ca persoană fizică și cu atât mai mult ca persoană juridică.
 • Ce se întâmplă dacă renunț la AtelieR?
  Dacă anunți că renunți la AtelieR cu minim 7 zile calendaristice înainte poți direcționa suma către un alt AtelieR sau îți vom returna integral taxa de participare.
  Dacă anunți cu minim 3 zile calendaristice înainte îți vom returna 50% din taxa de participare.
 • Care e locația AtelieRului ?
  În funcție de tematica AtelieRului, vârsta și numărul participanților vom alege cea mai potrivită locație disponibilă. Aceasta îți va fi comunicată în timp util pe e-mail.
  Cu o zi înainte să aibă loc AtelieRul vei primi un SMS de reamintire.
 • Cine este trainerul AtelieRului care mă interesează?
  Pe pagina fiecărui eveniment este o secțiune dedicată prezentării trainerului. AtelieR este conceput în jurul persoanei trainerului, a experienței lui profesionale și pasiunilor sale.
 • Ce AtelieRe sunt săptămâna/luna asta?
  Pe pagina principală a site-ului vei vedea/găsi toate evenimentele și vei putea alege în tihnă evenimentul potrivit pentru tine.  O altă opțiune este să ne lași adresa ta de email și astfel vei afla de îndată ce am lansat un nou AtelieR.