Atelier de Cuvinte

AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Povești cu Sfântul Nicolae

Un copil intră prin efracție în casa unei femei singure care-l descoperă deoarece ocrotitorul casei ei era Sf. Nicolae. Femeia îl iartă pe copilaș în cele din urmă când află ca e orfan și-l cheamă Nicolae.

Doi bătrânei ajunși în pragul sărăciei sunt nevoiți să-și vândă covorașul pe care ei s-au cununat în tinerețea lor. E un obiect foarte drag lor. Sf. Nicolae face o minune și deși covorașul e vândut la târg, în cele din urmă un bătrânel le aduce covorașul acasă.

Un marinar care-l avea ca ocrotitor pe Sf. Nicolae, atunci când era pe vas și s-a pornit furntuna l-a strigat în ajutor pe Sf. Nicolae și l-a scăpat de înec.

Ești preocupat de educația copilului tău și dorești să-i oferi oportunități de a crește frumos prin povești? Dorești să petreci un timp de calitate cu copilul tău vizionând povești care să aibă ca efect posibile subiecte de discuție pe teme care să-l determine să-și formeze principii și valori sănătoase?

Știu că vrei să-i oferi copilului tău experiențe frumoase. La Povești cu Sfântul Nicolae se poațe bucura de povești cum n-au mai fost spuse vreodată, într-o activitate antrenantă în care copilul tău nu va sta pur și simplu în fața ecranului ci va participa, se va implica și se va binedispune.

Poveștile sunt interpretate de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan.

Te invit la "Povești cu Sfântul Nicolae", povești inedite și interactive interpretate de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan. Ele sunt povești educative ce transmit principii morale sănătoase și care creează o atmosferă hazlie ce vă bine dispune.

Poveștile sunt în format video și pentru că sunt nelistate pe Youtube asigură un mediu ferit de reclame poate agresive pentru copii.

Poveștile îți vor intra pe email după ce s-a confirmat plata.

Te invit să accesezi oferta promoțională valabilă până la 6 decembrie:

- 1 poveste (25 lei)

- 2 povești (45 lei)

- 3 povești (60 lei)

Poți să achizionezi poveștile la nivel de unitate școlară, împreună cu alți colegi sau să fie un cadou de Sfântul Nicolae pentru cei dragi.