Povestea mea

Fiecare dintre noi are nevoie de un loc în care să se hrănească intelectual și emoțional, unde să se simtă bine și împlinit. Este adevărat că acest loc este tot timpul la mare concurență cu problemele de la lucru, dusul și adusul copiilor la și de la grădi/școală, înot, basket, pian, pictură sau ce le mai place lor, cu copii sau rudele care s-au îmbolnăvit subit, cu mașina care s-a stricat și cu cumpărăturile care vrând-nevrând trebuie făcute.

Și totuși nevoia unui astfel de loc este parcă tot mai mare odată cu trecerea vremii.

 
De aceea îți propun să îți acorzi un răstimp de 2 ore, să ieși din agitația cotidiană și să vii să te întâlnești cu oameni faini care, într-un mediu relaxant, să îți împărtășească din pasiunile lor.

Implicarea mea în ultimii 10 ani în dezvoltarea și promovarea de produse educaționale și culturale mi-a dat prilejul să cunosc persoane minunate, entuziasmate și profesioniste. Așa am ajuns să dezvolt conceptul numit AtelieR ce reunește aceste persoane dragi mie.

AtelieR este o șansă nouă pentru mine și dacă crezi că ți se potrivește și ție, te aștept să te alături proiectului meu de suflet.

Vizualizează testimonialele AtelieRului aici.

Te invit să urmărești evenimentele marca AtelieR abonându-te pe canalul de Youtube sau facebook
și dacă îți place dă like și share prietenilor tăi.

Cu entuziasm și speranță,
Ioana