Atelier de Cuvinte

AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Cum integrăm povestea în activitatea didactică

WEBINAR GRATUIT

pentru persoane implicate în educație și doritoare să aducă valoare poveștilor.

Arta de a spune o poveste este cea mai atractivă modalitate de a preda o materie, de a transmite o informație sau valori educative şi ea poate fi accesibilă la orice vârstă pentru persoane de orice nivel.

Vizionând acest webinar veți beneficia de experiența de 9 ani a actriței și povestitoarei Giorgiana Elena Popan referitoare la următoarele aspecte:

- De ce e importantă povestea?

- Unde poate fi inserată povestea în activitatea didactică?

- Ce se întâmplă cu elevul / studentul în timpul ascultării unei povești?

- Cum putem motiva elevii și cum îi putem angaja în procesul de învățare?

În cadrul webinarului au fost prezentate și câteva exemple de bune practici și aplicabilitatea acestora la diverse subiecte și materii de studiu.


Care e povestea noastră?

Actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan și Ioana Cristina Popescu, fondatoarea AtelieR au un vis, acela de a încuraja povestitorii să spună povești oamenilor. Arta povestirii din România vrem s-o ducem la următorul nivel. Din februarie 2019, am organizat peste 15 AtelieRe de arta povestirii și câteva webinarii. AtelieRele sunt 100% practice și de aceea ele se pretează la un număr mic de participanți.

Giorgiana este actriță și povestitoare, de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția.

Ioana este de 20 ani organizator de evenimente de dezvoltare personală, în ultimii 10 ani fiind implicată în dezvoltarea și promovarea de produse educaționale și culturale.

Despre arta povestirii cu povestitoarea și actrița Giorgiana Popan și Ioana Popescu, fondatoarea AtelieR poți urmări în video de mai jos.

Din 2019 Giorgiana cu Ioana susțin evenimente de storytelling pentru adulți. Ele sunt fondatoarele Cercului povestitorilor.Ce spun participanții de la Webinarii

“Mulțumesc frumos pentru experiența excepțională! Ați răspuns tuturor nelămuririlor mele! Într-adevăr, nu se compară o poveste spusă, trăită cu o poveste citită!!! Mult succes în continuare!” (Svetlana Aurora)

„A fost cea mai bună alegere pentru o seară minunată. Sunteți minunată!” (Sîmpălean Daniela)

„M-a captivat pe deplin acest webinar. Sper să experimentez aceste trăiri pe care le-am experimentat astă seară.” (Aurelia)

„Vă mulțumesc pentru dăruirea pe care ne determinați să o oferim și noi elevilor noștri!” (Pompilia Bărbosu)

„Un webinar minunat! Captivant din primul până în ultimul moment!” (Anca) „Foarte frumos! Felicitări! Exemple de bune practici!” (NICOLETA)

Mulțumesc! Deosebită prezentare, extrem de utilă! (Viorica)

„Mulțumesc frumos! Sunteți o adevărată minune ! Ați apărut la timp, mi-ati răspuns frământărilor.” (Mariana)

„Minunată pledoarie pentru poveste! Felicitări oameni frumoși! Urmăresc cu mare atenție și îmi va fi, cu siguranță, de folos. Vă mulțumesc!” (Ileana)

„Vă mulțumesc pentru oportunitate! Felicitări pentru prezentare! Multe informații utile și interesantă. Cu siguranță voi aplica ce am aflat azi! Mult succes în continuare!” (Elena Mariana)

„Se cunoaște din cosmos omul care face cu drag ceea ce face. Și nu numai cu drag, ci și cu sensibilitate și umor. Să vă dea Dumnezeu sănătate și discipoli amândurora!” (dr. Patricia Cristodor)

„Mulțumim pentru activitate! A fost foarte interesant și captivant și voi pune în practica, în mod sigur, ce am învățat. (Marina Antoaneta, Grădinița PP Dumbrava Minunată Fieni)


“Vă mulțumesc foarte mult, pentru Webinarul ce l-ați organizat pentru noi! Am fost impresionată de ceea ce ați prezentat, e un lucru foarte important să știi să menții atenția celor cu care vorbești. Voi, ați reușit să o faceți 100%. Eu sunt Profesor Psihopedagog de specialitate și voi ați reușit să-mi mențineți atenția și am învățat foarte multe de la voi!” (anonim) „Întâi de orice, mii de mulțumiri pentru ce ne-ați oferit. A fost foarte interesant, util și, nu în ultimul rând, plăcut. Mă simt mai bogată acum, după cele 50 de minute petrecute împreună. Sunt nespus de fericită că v-am cunoscut!” (Elisabeta-Luise Mihalachioiu)

„Ati fost fenomenale! Felicitări pentru idee, pasiunea și dăruirea cu care realizați astfel de webinarii!” (anonim)


„Totul a fost la superlativ! Organizarea a fost impecabilă! Doamna povestitoarea a fost minunată!

Mai e doar un pas pentru a beneficia de înregistrarea webinarului "Cum integrezi povestea în activitatea didactică".

Completează emailul tău și în maxim 24 ore vei avea link-ul cu înregistrarea webinarului în căsuța ta de email. Dacă nu ți-a intrat emailul, verifică și în spam


Alte evenimente susținute de Giorgiana Popan (apăsați pe imagine pentru a avea acces la detalii):