Noutăți

Curs Gratuit – Cunoașterea de sine prin povestea personală

🎁Lansăm un webinar gratuit în care afli cum să te dezvolți prin storytelling, pentru a deveni o profă iubită și respectată, cu un nivel crescut de autocunoaștere și stimă de sine.

Webinarul va avea loc 📅Luni, 3 Octombrie – de la ora ⏰19:00. Tu doar trebuie să vii, de restul ne ocupăm noi.

Înscrie-te la webinarul gratuit!

Așteptam de ceva vreme acest moment. Și iată că a venit!

A venit momentul să susținem în premieră un webinar în care înveți cum să-ți observi emoțiile, cum să le conștientizezi și să le identifici – ca mai apoi să te poți detașa de ele.

Și e susținut de actriță, povestitor, doctorand și trainer Giorgiana Elena Popan.❤️

Iar dacă dezvolt aceste 4 aspecte ele sună așa:

Giorgiana este povestitor de talie internațională, formator în Arta povestirii/Storytelling, trainer acreditat, doctorand la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș- Bolyai.

Susține cursuri de arta povestirii la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” Arad.

Și – mai mult de atât – aa participat la numeroase festivaluri internaționale de storytelling în întreaga lume.
A susținut 1707 AtelieRe de improvizație în ultimii 11 ani.

Dar ca să nu vorbesc doar Giorgi, te invit să vezi ce spun persoanele care au lucrat cu noi.

😍Prof. Laura Vultur simte că îi oferim “pâinea talentului”

”Doamne, cât impact aveți în viața mea! Sunteți precum sarea și drojdia care dau gust și pregătesc pâinea să crească, să se coacă și să hrănească! Reușiți de fiecare dată să-mi oferiți ”pâinea” talentului, a bucuriei și a comuniunii.”

😍Daiana Cerna a văzut că informațiile noastre o ajută să ofere mai mult și mai bine celor cu care lucrează

”Consider că acest webinar a apărut la fix în această perioadă pentru mine să mă ajute să pot oferi mai mult și mai bine celor cu care lucrez. După cum m-am obișnuit cu produsele marca Atelier de Cuvinte, cred că voi afla multe informații noi și utile, toate organizate, foarte clar și ușor de folosit. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi aici și pentru toată munca pe care o realizați zi de zi.”

😍Prof. Ionela Soitu ne mulțumește pentru că am contribuit la devenirea ei ca profesor

”Vă mulțumesc foarte mult pentru dorința de a contribui la devenirea mea de profesor bun și experimentat! Sigur voi utiliza tot ce am învățat de la voi!”

Cum să nu ne bucure astfel de mesaje și să ne motiveze să facem webinarii precum cel din 📅3 Octombrie, de la ⏰19.00?

Iar acum a venit momentul să-ți prezint în rândurile care urmează, subiectele pe care le vom discuta la webinarul gratuit:

✅ Înveți să te observi pe tine, ce reacții ai în diferite situații – pentru a putea (mult mai ușor) să fii în fața unui public, chiar dacă ai emoții.

✅ Descoperi care este sursa emoțiilor tale și cum le poți integra într-o poveste.

✅ Afli tehnici specifice de a transmite audienței emoțiile tale atunci când spui o poveste personală – înveți să spui povești mai captivante și emoționante.

Mă bucur foarte mult că putem să împărtășim cu tine toate aceste lucruri, pe care sper să le apreciezi și să le conștientizezi la adevărata lor valoare.

După cum observi, vreau să te ajut să găsești toate resursele pentru a deveni un povestitor autentic și pentru a scăpa de lipsa de încredere atunci când îți spui povestea personală în fața unui public.

Și mai mult de atât – vreau să te ajut, astfel încât – povestea pe care o spui să inspire, să motiveze și să educe publicul. Oricare ar fi acel public. Indiferent că vorbim de zona personală sau profesională.

Acolo îmi doresc să ajungi! Iar resursele și informațiile din acest webinar te pot ajuta să obții aceste lucruri.

Așadar, îți las AICI link-ul de acces la webinar – 📅Luni, 3 Octombrie, ora ⏰19:00

🔹 – Cunoașterea de sine prin povestea personală -🔹
Cum să te dezvolți prin storytelling, pentru a devenio profă iubită și respectată, cu un nivel crescut de autocunoaștere și stimă de sine.

Te așteptăm cu drag,
Ioana și Giorgi💕

P.S. Fiind vorba despre povestea personală, tu nu trebuie să vi cu nimic de acasă. Vom face totul de la 0. Pornim în această călătorie împreună.

P.P.S. – Dacă întâmpini dificultăți atunci când te înscrii la webinar, te rog să dai un reply să putem rezolva eventualele probleme tehnice.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.