ActiveNoutăți

Cercul Povestitorilor

La nivel internațional există cluburi de povestitori, dar în România este o premieră și de aceea te invit alături de noi în Cercul povestitorilor!

Storytellingul sau Arta povestirii porneşte de la o poveste, un mesaj, o valoare, un principiu ce se doreşte a fi transmis, pentru a fi înţeles, explorat şi apoi adaptat în manieră personală.

Arta de a spune o poveste este cea mai atractivă modalitate de a prezenta un produs sau serviciu, de a preda o materie, de a transmite o informație sau valori educative şi ea poate fi accesibilă la orice vârstă pentru persoane de orice nivel. Arta povestirii ne poate scoate din cotidianul de multe ori anost și cenușiu și să ne ducă în lumi de poveste, pline de vibrație și culoare pentru ca apoi să ne permită să vedem lumea din jurul nostru cu alți ochi, cu alte perspective. Cercul povestitorilor este un cadrul non-formal on-line de facilitare a împărtășirii experiențelor și a accesului la resurse de inspirație și de îmbunătățire a tehnicii povestirii.

Ca membru al Cercului povestitorilor vei beneficia în fiecare lună de:

👨‍👩‍👧‍👧 participarea la întâlnirea lunară a povestitorilor în prima vineri din fiecare lună între orele 19.00-20.00

🎭 un mini-AtelieR de arta povestirii (30-40 min în cadrul întâlnirii lunare a povestitorilor)

🎞 acces la înregistrarea întâlnirii și a mini-AtelieRului în cazul în care nu ai reușit să participi sau dacă dorești să le revezi oricând dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești

🎥 un tutorial video realizat de Giorgiana pe care-l poți vizionai oricând dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești.

💜 participarea unui povestitor internațional

♟ acces la resurse educaționale relevante în domeniu sau conexe

📅 noutăți despre evenimentele de storytelling

Află mai multe accesând acest link.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.