Atelier de Cuvinte

 Tabăra din Vale

Copilul tău se plictisește în vacanță?  În Tabăra din Vale va avea parte de orice în afară de asta: vom face drumeții, vom trage cu arcul, vom călări și ne vom distra la maxim.

? 26-30 octombrie 2020 – în vacanța de toamnă (luni-vineri)

?‍?‍?‍?Se adresează: copiilor care îndrăgesc caii, mișcarea și joaca în aer liber și drumețiile.

? LOCAȚIA: Caii din vale (jud. Bihor). Cazare la căsuțe de 5 paturi cu toaletă

Program și activități
Ferma dispune de un teren foarte generos unde copiii se pot juca liber. De asemenea, se pot da pe tiroliană, merge cu hidrobicicleta și bărcuță. O activitate deosebită va fi călăritul (cu un instructor) și trasul cu arcul. Copiii vor putea să hrănească animalele din gospodărie – cai, ponei, căprioară, capră, iepuri, porumbei, câini, pisici. Între activități se pot odihni sau citi cartea preferată în hamace. De asemenea, fiecare zi va avea se va bucura de o ieșire din fermă: vor merge într-o drumeție la Craterul Betfia, vor face o plimbare cu trăsura trasă de cai, vor merge la ștrand,  vor vizita minunatul oraș Oradea. Serile și le vor petrece la o poveste, vizionând un film sau la un foc de tabără.
În tabără vor putea să aibă asupra lor telefon mobil. Telefonul va fi reținut de insoțitorii taberei, copiii având acces la el între 19.30-20.30 pentru a putea lua legatura cu familia.

Testimoniale de la alte tabere organizate le poți vizualiza la acest link.

? Înscrieri on-line la acest link sau 0751515331.

? Preț: 900 lei (instructori, activități, materiale, cazare, masa, pizza, transportul cu trenul și microbus, taxă ștrand, 4 zile cu 10 minute de călărie/zi).

☎️ DETALII: 0751515331 (Ioana Popescu)

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”

Înscrie-te aici ca să primești informații sau resurse care să te inspire
pentru cum să povestești sau să faci prezentări memorabile și cu impact