Atelier de Cuvinte

Povești românești (ON-LINE)

Ți-e dor să asculți povești românești? Vrei să asculți povești spuse de Giorgiana Popan și să râzi din plin ?? Ai nevoie de idei de a petrece timpul împreună în familie?
Acum ai ocazia să participi la un AtelieR ON-LINE organizat special pentru această perioadă. E la tine în familie, cu toți ai casei și în același timp ai o invitată specială…pe Giorgi în prezența căreia râzi cu toată ființa ta și te simți minunat.

Cine e Giorgi?
Giorgiana Elena Popan e actriță și povestitoare. Este de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc. De asemenea, este director Programe educative și activități extracurriculare la Școala ”Sfântul Ierarh Nicolae” din Arad, vice-președintele al Asociației Magia Cuvântului Arad.

? SÂMBĂTĂ-ora 12.00

? ON-LINE (Veți primi un email cu invitația de a participa la întâlnire de pe AtelieR de Cuvinte cu 10 min de eveniment pentru a vă loga on-line).

? PREȚ: 10 euro/familie.

Participă la o experiență inedită pe care s-o ai în familie la AtelieRul “Povești românești” alături de Giorgiana Popan și ? ÎNSCRIE-TEla acest link sau 0751515331 (Ioana Popescu).

Dă share prietenilor tăi!

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”