Noutăți

Povești în familie (ON-LINE)

Relația între copil și părinte se construiește bucățică cu bucățică. Vrei să petreci alături de copilul tău clipe hazlii care să vă bine dispună?
Vrei să asculți povești nemaiauzite și chiar să fii parte a poveștii? Orice copil e un artist și orice joacă poate deveni artă.
Îți propun o experiență inedită pe care s-o ai împreună cu copilul tău la AtelieRul “Povești în familie” alături de Giorgiana Popan.  Această activitate, poate fi un cadou pentru o altă familie.

📅 LUNI-6.04 (17.00-18.00), respectiv SÂMBĂTĂ-11.04 (17.00-18.00). Puteți participa la un AtelieR sau la ambele.

Evenimentul este susținut de povestitoarea Giorgiana Popan, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, cu Master în „Arta actorului”, ambele la Universitatea Badeș-Bolyai Cluj Napoca. Este de 10 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc.

🏠 UNDE: ON-LINE. Vei primi un email cu invitația de a participa la întâlnire cu 3-5 min înainte de eveniment pentru a te loga on-line în ziua pentru care te-ai înscris.

🛒 PREȚ: 35 lei (copil + 1 părinte/frate mai mare), 45 lei (2 copii + 1 părinte/frate mai mare)

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

🎯 ÎNSCRIERI on line la acest link.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.