Atelier de Cuvinte

Conectarea … secretul tău (ON-LINE)

Nu mai reușești să te conectezi cu copilul /partenerul tău?
Treci prin tensiuni și nu mai găsești modalități creative de a le gestiona?
Știi cum să-l abordezi în anumite momente din viață ?

Am pregătit un AtelieR pentru a te inspira, pentru a găsi idei noi și a exersa modalități de conectare cu copilul sau partenerul tău de viață prezent sau viitor.

Vino să descoperi ce fel de copil/partener ai, dacă e sensibil, activ, sociabil sau receptiv; energic, descurcăreț, hotărât sau drăgăstos; gânditor, emoțional, intuitiv sau sensibil; introvertit sau extrovertit. Află ce nevoi are și cum îl poți influența pozitiv să se dezvolte/ să te completeze. Participând la acest AtelieR te pot ajuta să-ți înțelegi proprii copii / partenerul și să-ți adaptezi educația / abordarea la felul unic de a fi al copilului/partenerului tău.

AtelieRul este DESTINAT adulților  sau părinților cu copii de toate vârstele, dar și celor care se pregătesc să devină părinți, bunicilor sau bunicilor în devenire, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Familiei.

? în momentul în care se constitue un grup de 10 persoane.

?ON-LINE. Vei primi un email cu invitația de a participa la întâlnire cu 10 min înainte de eveniment pentru a te loga on-line în ziua pentru care te-ai înscris.

?‍? AtelieRul este SUSȚINUT de Psiholog și profesor Maria Monica Iliescu ce are o experiență însumată de 21 ani ca educatoare, învățătoare, profesor și diriginte. De 10 ani este psiholog și psihoterapeut cu competențe în consilierea copiilor și a adolescenților, cu un doctorat în impactul multiculturalității asupra familiei și o experiență de 6 ani în terapie sistemică și de familie.

? PREȚ: 50 lei.

? ÎNSCRIE-TE on-line la acest link.  Locurile sunt limitate.

☎️ DETALII: 0751515331 (Ioana Popescu)

Evenimentul e postat și pe facebook. Dă share și prietenilor tăi!

Alte AtelieRe Școala familiei poți vizualiza la acest link.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”