Atelier de Cuvinte

Clopoțelul sună pentru ultima dată. Promoția 2016-2020

Sfârșitul clasei a VIII-a/a XII-a fără o festivitate e ca o vară fără înghețată.
Cum să ne despărțim așa? Cum să nu ai un moment special în care să cânți Gaudeamus colegilor tăi din clasele mai mici? Cum să nu ai  o încheiere frumoasă? O MERIȚI!

Actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan, prin jocuri și activități de improvizație, te vor bine dispune, vei râde din plin, vei participa la o experiență inedită.
Atmosfera memorabilă a evenimentului te va face să-ți amintești cu drag de acest moment festiv.

La eveniment pot participa și membri ai familiei care nu sunt la momentul respectiv în aceeași încăpere. În plus vei primi o înregistrare video pe care o veți putea revedea în familie și cu cei dragi.

Evenimentul este susținut de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, cu Master în „Arta actorului”. Este de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc.

? ON-LINE. Vei primi un email / grupul de whatsapp al clasei link-ul pentru a participa ON-LINE la eveniment.

? PREȚ: 15 lei/participant.

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

? REZERVĂ o festivitate memorabilă pentru clasa voastră la acest link

Alte AtelieRe pentru tineri se pot vizualiza mai jos. Pentru detalii dă click pe imagine.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”