Atelier de Cuvinte

AtelieR este un cadru non-formal de dezvoltare personală pentru adulți, tineri și copii.

Atelier de Cuvinte

Jocuri de încălzire

Cum începi povestea. Cum te prezinți

pentru persoane care doresc să capteze atenția auditoriului

CE și mai ales CUM SĂ FACI ca auditoriul tău să-și mențină concentrarea până la final

Ca să poți să captezi atenția publicului tău, după ce te prezinți, faci un joc de încălzire care este al tău și pe care-l faci de fiecare dată (fie e un auditoriu nou, fie unul la care ai revenit).

Acest joc trebuie să fie realizat la sincron – cu toți participanții împreună astfel încât să le captezi tuturor atenția.

Chiar dacă sunt persoane care abia așteaptă să începi povestea/prezentarea, e important ca deschizi o nouă sesiune de concentrare pentru toți odată, astfel încât energia și concentrarea să se mențină până la finalul poveștii sau prezentării.

Atunci când ne formăm un stil al nostru, e bine să ne deschidem aria de cunoaștere inspirându-ne și de la alți povestitori pentru a ne șlefui felul în care începem prestația noastră.


Giorgiana Popan este actriță de improvizație, povestitoare internațională, în ultimii 10 ani participantă la Festivaluri Internaționale de Storytelling din întreaga lume ce a susținut peste 1400 de AtelieRe de povești și improvizație cu copii, tineri și adulți.

Mai e doar un pas pentru a te primi pe email un joc de încălzire realizat de Giorgiana la sincron - cu toți participanții.

Completează emailul tău în formularul de mai jos și în câteva secunde vei avea exemplificarea video a jocului în căsuța ta de email.
Dacă nu ți-a intrat emailul, verifică și în spam.