Atelier de Cuvinte

Spectacol NOU de Ziua Copilului / Sfârșit de an școlar

Această postare este despre un eveniment altfel de Ziua Copilului / Sfârșit an școlar susținut de actrița și povestitoarea internațională drd Giorgiana Popan și povestitoarele EduStory.

🆕Un eveniment nou la care poți să participi alături de copii, părinții și / sau bunicii lor. Iar tu să nu te stresezi cu nimic.

Iată mai aici invitația Giorgiana Popan. Te las s-o urmărești după care te rog să revii pentru detaliile organizatorice.
🎂Nu trebuie să pregătești nimic
În plus, nu ai niciun risc🎂
Îți propunem o activitate în care elevii și profesorii implicați nu trebuie să pregătească nimic, singurul aspect ar fi dacă dorești invitarea părinților și bunicilor la acest eveniment.

În cadrul acestui spectacol, copiii vor interpreta personaje din poveste, vor ajuta mai departe povestitorul să își construiască povestea.

În plus, vor învăța ceva bun, vor afla mai multe despre prietenie, răbdare, curaj, dragoste, colaborare, empatie, toate acestea îmbrăcate în multă, multă, voie bună.😂

  • 🎪Putem susține spectacole – în jud. Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Maramureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Vâlcea, Vrancea, respectiv în Italia, Provincia de Como, Milano – la o dată și o oră pe care o stabilim de comun acord.⏰
❤️Așadar, poți să propui părinților o activitate prin care atât copiii, cât și ei să participe la un eveniment deosebit despre care vor povesti cu mult drag.

Și spun asta pentru că am primit mesaje de la persoane care au fost mega încântate de experiența aceasta în anii anteriori.

😍Ca să nu lungesc postarea, uite aici câteva mesaje de la copii și părinți.

Iar dacă nu le va place, noi îți rambursăm integral banii.

📄Parteneriat educațional pentru
Spectacolul NOU 📄

Prin acest Spectacol, clasa/grupa ta va face parte din unitățile școlare care au încheiat 📄acorduri de parteneriat cu noi, profesorii implicați primind adeverință de co-organizator și un material de prezentare care să-l trimită părinților.

Pentru detaliile legate de preț, te invit să accesezi acest fișier.

⏰Iar noi reveni cu un răspuns în max.24 ore pentru a stabili detaliile organizatorice.
Pe curând!
Ioana Popescu
0751515331
PS 🎊 Solicită-mi printr-un mesaj pe whatsapp prezentarea pe care poți s-o trimiți din timp părinților, asta în ideea în care vrei să faci o activitate memorabilă de ziua copilului sau de sfârșitul de an școlar.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”