Încheiate

Cum să vorbim despre păsări și albine (educație sexuală)

AtelieR pentru părinți (educație sexuală pentru părinți ca să le fie bine copiilor)
Cei mai mulți părinți nu știu ce înseamnă educația sexuală, o confundă adeseori cu educația pentru sex. De teamă să nu trezească prea devreme curiozități, părinții ezită uneori să ofere informații copiilor. Vei afla câteva trucuri de a comunica pe acest palier cu adolescentul tău.

AtelieRul este DESTINAT părinților, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

AtelieRul este SUSȚINUT Dr. Violeta Radosav absolventă a UMFT 2001, specialist consiliere pentru sănătatea reproducerii Spital ObstGinecologie Prof Panait Sârbu Giulești București din 2007, cu specializare în Sexologie la Institutul National de Endocrinologie C.I. Parhon. Prezintă din 2010 cursurile din campania de informare pentru viață „Am aflat” la elevii din școlile și liceele din județul Timiș și din București.
Dr.Violeta Radosav este specialist consiliere pentru sănătatea reproducerii și a susținut evenimente în domeniu la peste 3500 de adulți și peste 20.000 de adolescenți în ultimii 12 ani.

🛒 PREȚ: 170 lei –  AtelieRul cu părinții (1 modul x 2 h) și AtelieRul cu adolescenții (2 module x 1 h).

ÎNSCRIERI: se fac la acest link sau 0751515331. Locurile sunt limitate.

☎️DETALII: 0751515331 (Ioana Popescu).

Dă share prietenilor!

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Familiei. Alte AtelieRe Școala familiei poți vizualiza la acest link.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.