Atelier de Cuvinte

Sport la metru2 (ON-LINE)

Ai vrea să faci sport? Ai nevoie de idei de a petrece timpul împreună în familie?
Acum ai ocazia să participi la un AtelieR ON-LINE organizat special pentru această perioadă. Ne propunem prin acest AtelieR să vă împărtășim câteva din posibilele activități pe care le puteți face în familie copii și părinți. O activitate bazată pe jocuri interactive și competitive, la sfârșitul căreia, misiunea antrenorului este să-i vadă pe copii zâmbind și bucurându-se de timpul petrecut împreună.

?‍♂️ SUSȚINUT de practicantul și pasionatul de mișcare prof. Emanuel Vasi. Are experiență în sport de 15 ani, și 3 ani în educație, actual profesor de educație fizică într-o școală internațională, este bucuros și entuziast în a oferi copiilor câteva minute de mișcare, complet diferită de orele normale și deseori plictisitoare de educație fizică.

? ON-LINE. Vei primi un email cu invitația de a participa la întâlnire cu 10 min înainte de eveniment pentru a te loga on-line în ziua pentru care te-ai înscris.

? Accesul la acest AtelieR este gratuit, în limita locurilor disponibile.

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

Participă la o experiență inedită pe care s-o ai în familie la AtelieRul “Sport la metru2” și
? ÎNSCRIE-TE on-line la acest link.

Evenimentul este postat și pe facebook. Dă share prietenilor!

Alte AtelieRe pentru copii poți vizualiza la acest link.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”