Atelier de Cuvinte

AtelieRe de primăvară (ON-LINE)

Nu se mai întâmplă nimic interesant? Îți lipsesc prietenii și poantele dintre voi? Ai chef să faci ceva interesant și nu ai cu cine?
Acum ai ocazia să participi la AtelieRe ON-LINE organizate special pentru această perioadă.
AtelieRele de primăvară îți propun activități de dezvoltare personală (ON-LINE) pentru copii/adolescenți și adolescenți bazate pe jocuri și exerciții interactive, într-un cadru sigur, dinamic și distractiv.

SPOR LA METRU 2 (gratuit) – ON-LINE
Vă împărtășim câteva din posibilele activități sportive pe care le puteți face în familie copii și/ părinți.
Detalii despre acest AtelieR aici

POVEȘTI PASCALE (ON-LINE)
Povești cu specific pascal, românești și cu tâlc on-line pe care să le asculți la AtelieRul “Povești Pascale” de la povestitoarea și actrița Giorgiana Popan.
Detalii despre acest AtelieR aici

POVEȘTI în FAMILIE (ON-LINE)
O experiență inedită on-line pe care s-o ai împreună cu copilul tău la AtelieRul “Povești în familie” alături de povestitoarea și actrița Giorgiana Popan.
Detalii despre acest AtelieR aici

CEI 4 EROI (ON-LINE)
AtelieR Cei 4 EROI este un program de dezvoltare personală de bază, format din patru AtelieRe. Întâlnirile au un design dinamic și distractiv, bazat pe jocuri și exerciții interactive. Patru întâlniri, patru puteri interioare pe care le cultivă: excelența în comunicare, reușita în rezolvarea problemelor, afirmarea în grup, succesul școlar.
Detalii despre acest AtelieR aici.

FUNNY AFTERNOONS (ON-LINE)
AtelieR pt adolescenți care să-i bine dispună, să râdă din plin, să le stimuleze abilităţile de joc, improvizaţie, comunicare și creativitate. Vor fi puși în situația de a rezolva o situație plecând dintr-o poziţie pentru care aparent nu are pregătire, fiindu-i stimulată iniţiativa şi a capacitatea de a răspunde la provocări apelând la imaginaţie.
Detalii despre acest AtelieR aici

CUM AFLU CE MI SE POTRIVEȘTE?
În calitate de tânăr profesionist, vei avea avantajul de a putea să faci o mulțime de alegeri pe parcursul carierei tale, dezavantajul este că nu toate alegerile sunt bune pentru tine.
Împreună vom vorbi despre lucrurile care te pot ajuta să faci alegerile potrivite ție în cariera TA.
Detalii despre acest AtelieR aici

? ON-LINE. Vei primi un email cu invitația de a participa la întâlnire cu 10 min înainte de eveniment pentru a te loga on-line în ziua pentru care te-ai înscris.

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

? PREȚ: gratuit sau vezi detalii la fiecare AtelieR în parte.

? ÎNSCRIE-TE: on-line. Vezi link de înscriere la fiecare AtelieR în parte.

 

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”