ÎncheiateÎncheiate

Povești Pascale

E o perioadă aparte, sărbătorile le petrecem acasă alături de cei dragi. E o bună ocazie să o privești (ON-LINE) pe actrița și povestitoarea Giorgiana Popan care îți va spune câteva povești pascale, câteva povești românești cu tâlc.

Îți propun o experiență inedită on-line pe care s-o ai împreună cu copilul tău la AtelieRul “Povești Pascale” alături de Giorgiana Popan.

Această activitate, poate fi un cadou pentru o altă familie.

? JOI- 23 (16.00-17.00).

Evenimentul este susținut de povestitoarea Giorgiana Popan, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, cu Master în „Arta actorului”, ambele la Universitatea Badeș-Bolyai Cluj Napoca. Este de 10 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc.

? UNDE: ON-LINE. Vei primi un email cu invitația de a participa la întâlnire cu 15 min înainte de eveniment pentru a te loga on-line pe platforma Cisco Webex.

? PREȚ: 25 lei / adult,  35 lei (copil + 1 părinte/frate mai mare), 45 lei copil (2 copii + 1 părinte/frate mai mare).

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

Am creat un AtelieR special în care copiii împreună cu părintele / frate mai mare participă la “Povești Pascale”! Participă la această activitate în familie și
? ÎNSCRIE-TE on line la acest link.

Poate fi un cadou deosebit pentru prieteni sau nepoți.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.