Atelier de Cuvinte

Povești cu Giorgi (material video)

Ești preocupat de educația copilului tău și dorești să-i oferi oportunități de a crește frumos prin povești? Dorești să petreci un timp de calitate cu copilul tău vizionând povești care să aibă ca efect posibile subiecte de discuție pe teme care să-l determine să-și formeze principii și valori sănătoase?

Știu că vrei să-i oferi copilului tău experiențe frumoase. La Povești cu Giorgi se poațe bucura de povești cum n-au mai fost spuse vreodată, într-o activitate antrenantă în care copilul tău nu va sta pur și simplu în fața ecranului ci va participa, se va implica și se va binedispune.

Poveștile sunt interpretate de actrița și povestitoarea Giorgiana Popan. Ea este de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului” și participant la festivaluri internaționale de storytelling din lumea întreagă.

Am pregătit povești inedite săptămânale, pe care să le primești pe email și de care să te bucuri când dorești, de câte ori dorești și cu cine dorești.

?Valoarea unui abonamentul LUNAR este de 43 lei.
Valoarea unui abonament ANUAL este de 430 lei, deoarece beneficiezi de 2 luni gratuite.
Și dacă nu-ți place modul în care Giorgi interpretează poveștile îți returnăm integral banii după prima lună.

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

Acum poți să-i oferi copilului tău povești cum n-au mai fost spuse vreodată
Intă aici și vezi titlurile de povești.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”