Atelier de Cuvinte

Curs Gratuit – Cum să stârnești gândirea critică și creativă prin storytelling

Lansăm un webinar gratuit în care afli cum să dezvolți gândirea critică și creativă prin storytelling, pentru ca să lucrezi cu elevi fericiti, motivați, încântați să vadă si altă latură a ta.
 
Webinarul va avea loc 📅Marți, 25 Aprilie – de la ora 19:00. Tu doar trebuie să vii, de restul ne ocupăm noi.
 
Evenimentul este susținut de Giorgiana Elena Popan – povestitor de talie internațională, formator în Arta povestirii/Storytelling, trainer acreditat, doctorand la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș- Bolyai.

Susține cursul de arta povestirii la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” Arad.

Și – mai mult de atât – a participat la numeroase festivaluri internaționale de storytelling în întreaga lume în ultimii 12 ani.

A susținut 34 de Webinarii în ultimii 3 ani cu peste 40.000 de participanți. Nu spunem asta ca să ne laudăm, ci o spunem pentru persoanele care nu au mai participat la webinariile noastre gratuite.


Dar ca să nu vorbesc doar eu despre noi, te invit să vezi ce spun persoanele care au lucrat cu noi.

Daiana Cerna a văzut că informațiile noastre o ajută să ofere mai mult și mai bine celor cu care lucrează

”Consider că acest webinar a apărut la fix în această perioadă pentru mine să mă ajute să pot oferi mai mult și mai bine celor cu care lucrez. După cum m-am obișnuit cu produsele marca Atelier de Cuvinte, cred că voi afla multe informații noi și utile, toate organizate, foarte clar și ușor de folosit. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi aici și pentru toată munca pe care o realizați zi de zi.”


Prof. Ionela Soitu ne mulțumește pentru că am contribuit la devenirea ei ca profesor

”Vă mulțumesc foarte mult pentru dorința de a contribui la devenirea mea de profesor bun și experimentat! Sigur voi utiliza tot ce am învățat de la voi!”


Cum să nu ne bucure astfel de mesaje și să ne motiveze să facem webinarii precum cel din 25 Aprilie, de la 19.00?
 
Iar acum a venit momentul să-ți prezint în rândurile care urmează, subiectele pe care le vom discuta la webinarul gratuit:
 
✅ Descoperi cum se dezvoltă gândirea critică și creativă la copii prin arta povestirii.
 
✅ Înveți să spui povești mai captivante și emoționante care să te conecteze cu auditoriul tău astfel încât el să gândească, să problematizeze și să simtă.
 
✅ Descoperi care este sursa emoțiilor tale și cum le poți integra într-o poveste.
 
Și toate acestea într-o atmosferă veselă și utilă. 😁
 
Așadar, îți las mai jos link-ul de acces la webinar – Marți, 25 Aprilie, ora 19:00.
 
– Cum să stârnești gândirea critică și creativă prin storytelling –
pentru ca să lucrezi cu elevi fericiti, motivați, încântați să vadă si altă latură a ta
 
Înscrie-te acum la webinarul gratuit!👇
 
Persoanele care participă LIVE, vor primi link-ul unde își vor putea completa formularul pentru adeverința de participare.
 
Te așteptăm cu drag,
Ioana Popescu
 
P.S. Dacă întâmpini dificultăți atunci când te înscrii la webinar, te rog să dai un reply să putem rezolva eventualele probleme tehnice.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”

Înscrie-te aici ca să primești informații sau resurse care să te inspire
pentru cum să povestești sau să faci prezentări memorabile și cu impact