Atelier de Cuvinte

Curs Gratuit „Pandantul Comic. Cum stârnești situații comice când spui o poveste sau faci o prezentare”

Acum te poți înscrie la un curs nou, gratuit și practic care te învață pas cu pas care este tehnica prin care introduci un moment comic într-o poveste sau o prezentare.

Și astfel să cucerești publicul tău de la început până la sfârșit.

Știai că nu-ți trebuie un talent special să povestești dacă ai la îndemână câteva tehnici pe care să le aplici de fiecare dată cu impact?

Știai că la nivelul creierului auditoriului tău au loc niște procese de gândire care pot fi direcționate astfel încât mesajul poveștii tale să educe, să influențeze sau să bine dispună?

Știai că atunci când povestești ca să captezi atenția, te ajută să introduci momente vesele atât la începutul, pe parcurs, cât și la finalul acesteia?

Actrița de improvizație și povestitoarea internațională Giorgiana Popan îți va împărtăși pas cu pas tot ce știe ea mai bine

…despre cum să creezi comicul de limbaj, de situație sau de personaj

Ce primești în acest Curs

Vei afla…

…cum să creezi pandatului comic așa cum procedează cu succes Giorgiana

…cum poți să te asiguri că mesajul poveștii tale are efectul dorit asupra ascultătorilor

…ce se întâmplă la nivelul creierului când folosești pandantul comic

…cum implici emoțional și cognitiv ascultătorii tăi

…cum captezi atenția, cum o menții de la început până la sfârșit

Apasă aici și Înscrie-te Gratuit la Curs (verifică emailul de confirmare a înscrierii și în spam)

+ Bonus Un proiect Educațional Național

Acest curs este pentru tine dacă ești profesor în învățământul preșcolar, primar, gimnazial sau liceal, dacă ești consilier școlar sau părinte.

Practic, e un eveniment deschis tuturor celor care doresc să povestească cu impact pentru că nu-i așa, povestea educă, influențează și bine dispune.

Și în plus tot ce experimentezi alături de Giorgiana se poate aplica în orice context în care vrei să spui o poveste sau să faci o prezentare.

Vei afla inclusiv cum poți să creezi comicul de limbaj, de situație și de personaj.

Înscrie-te Gratuit la Curs Acum
ca să primești pe email link-ul unde vom fi live. Tot în acest email primești o secvență video cu un joc ce stârnește zâmbetul participanților.

Iar persoanele care participă LIVE la Cursul Gratuit „Pandatul Comic. Cum stârnești situații comice când spui o poveste sau faci o prezentare” din 15 februarie, de la ora 19.00 primesc adeverință de participare și link-ul la proiectul educațional national din care face parte acest curs.

Pe curând!
Ioana Popescu, 0751515331

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”