Atelier de Cuvinte

Webinar Gratuit „Cum să faci dintr-o idee un spectacol de teatru”

🌟În sfârșit un Webinar Nou cu Giorgiana Popan

Îți dorești să-i bucuri pe elevii tăi?

Îți dorești să te apropii de ei? Iar abordarea ta să fie condimentată prin câteva mici detalii care vor schimba atmosfera și relațiile dintre voi?

Îți dorești să integrezi lumea fascinantă a teatrului în activitatea ta didactică și s-o faci într-un mod mai special de acum înainte?

Împreună cu Giorgiana Popan, actriță și povestitoare internațională, am pregătit un Nou Webinar care să răspundă nevoii tale de a găsi ideea pentru piesa de teatru potrivită perioadei anului și grupului copii.

În plus acest webinar, te va inspira pentru cum să-ți construiești ideile de scenete și cum să montezi un spectacol de teatru care să fie unul memorabil pentru tine și elevii tăi.

Și toate aceste resurse, vei vedea că le găsești în tine, în jurul tău, fără să fie nevoie de un talent special sau de materiale sofisticate.

Așadar, te invităm să vizionezi Webinarul Gratuit

„Cum să faci dintr-o idee un spectacol de teatru”.

Ca de obicei, Giorgiana îți va împărtăși tot ce știe ea mai bine, pentru că în ultimii 9 ani este povestitoarea internațională și directorul de programe educative a Școlii Sf. Nicolae din Arad.

📩 Intră Aici Și vizionează Webinarul Gratuit.

Și acest eveniment este pentru tine fie ești profesor sau nu, fie lucrezi cu copiii preșcolari, școlari sau de liceu, că ai o trupă de teatru amatori – adulți.

🎁 Ce primești în acest Webinar:

Vei afla …

• Cum să-ți construiești propria idee de spectacol

• Cum să faci dintr-o idee un spectacol de teatru

• Cum să montezi o piesă de teatru

📩 Intră Aici Și Vizionează Webinarul Gratuit.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”

Înscrie-te aici ca să primești informații sau resurse care să te inspire
pentru cum să povestești sau să faci prezentări memorabile și cu impact