Atelier de Cuvinte

Curs Gratuit „Structura unei Povești care Captează Atenția de la Început până la sfârșit”

Acum te poți înscrie la un curs nou gratuit și practic care te învață pas cu pas care este structura unei povești care cucerește publicul tău de la început până la sfârșit.

Știai că nu-ți trebuie un talent special să povestești dacă ai la îndemână câteva tehnici și o structură a poveștii pe care să le aplici de fiecare dată cu impact?

Știai că la nivelul creierului auditoriului tău au loc niște procese de gândire care pot fi direcționate astfel încât mesajul poveștii tale să educe, să influențeze sau să bine dispună?

Știai că atunci când povestești ca să captezi atenția, te ajută să-ți implici emoțional și cognitiv auditoriul în poveste?

Actrița de improvizație și povestitoarea internațională Giorgiana Popan îți va împărtăși pas cu pas tot ce știe ea mai bine

…despre cum să captezi atenția printr-o poveste de la începutul până la sfârșitul ei

în cadrul Cursului Gratuit „Structura unei povești care captează atenția de la început până la sfârșit” din 17 noiembrie, de la ora 19.00.

Ce primești în acest Curs

Vei afla…

…care este structura unei povești pe care o folosește cu succes Giorgiana

…cum poți să te asiguri că mesajul poveștii tale are efectul dorit asupra ascultătorilor

…ce se întâmplă la nivelul creierului când folosești o structură a poveștii

…cum implici emoțional și cognitiv ascultătorii tăi

…cum captezi atenția, cum o menții de la început până la sfârșit

Apasă aici și Înscrie-te Gratuit la Curs

(verifică emailul de confirmare a înscrierii și în spam)

Participanții de la evenimentele noastre

au primit multă valoare

Și nu o spunem noi, am citit despre asta în mesajele din chat:

 „Intotdeauna am primit, de la voi, răspunsul la întrebarea nerostită încă. Sunteți fantastice!” Adriana Mereuță

 „Minunat, un eveniment extraordinar, la cât mai multe asemenea evenimente, avem nevoie de așa ceva, mulțumesc foarte mult !!” Anca

 „Mulțumim! Apreciez tot ceea ce împărtășiți cunoi! Super ideile și de pus în practică! :)” prof. Rebeca Oancea

Și bună dispoziție :).

Pentru că nu-i așa, Giorgiana e plină de energie pozitivă și te inspiră.

Poți să ai încredere că ceea ce Giorgiana te învață este valoros și util, documentat științific, ea lucrând la teza ei de doctorat în domeniul Artei Povestirii.

În plus, ea are un dar deosebit de a capta atenția și de împărtăși din experiența ei de povestitor internațional,de actriță de improvizație și de formator al Cursului de Teatru și Improvizație.

+ Bonus Un Proiect Educațional Național

Acest curs este pentru tine dacă ești profesor în învățământul preșcolar, primar, gimnazial sau liceal, dacă ești consilier școlar sau părinte.

Practic, e un eveniment deschis tuturor celor care doresc să povestească cu impact pentru că nu-i așa, povestea educă, influențează și bine dispune.

Și în plus tot ce experimentezi alături de Giorgiana se poate aplica în orice context în care vrei să spui o poveste.

Vei afla inclusiv cum poți să memorezi mai ușor povestea ca să poți s-o interpretezi fără probleme.

Înscrie-te Gratuit la Curs Acum https://event.webinarjam.com/register/52/7w58ohmn la Curs ca să primești pe email link-ul unde vom fi live iar în cadrul cursului vei primi link-ul la proiectul educațional national din care face parte acest curs.

Iar persoanele care participă LIVE la Cursul Gratuit „Structura unei povești care captează atenția de la început până la sfârșit!” din 17 noiembrie, de la ora 19.00 primesc adeverință de participare,  structura grafică a unei povești și nu numai.

Pe curând!

Ioana, 0751515331

PS Locurile sunt limitate, te invit să te înscrii acum la acest link ca să te inspiri cum să spui o poveste care captează atenția de la început până la sfârșit

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”