Atelier de Cuvinte

Spectacol Gratuit de Crăciun

Te invitam la un Spectacol cu Povești de iarnă și de Crăciun pentru copii mici și mari, pentru părinți și bunici, pentru prieteni și colegi.

Va fi un eveniment în care te și poți imagina de pe acum că vei asculta live peste 20 de povești scurte și deosebite interpretate de peste 20 de povestitori români.Sunt absolvente ale cursurilor de arta povestirii, AtelieR de Cuvinte și suntem tare mândrii de ele.

Iată despre cine este vorba, poate le cunoști și dorești să le susții

Șandru Luciana, Stana Gabriela Simona, Bârcean Adriana Ioana, Liliana Echimov, Mariana Ziminschi, Gâdioi-Călinescu Raluca-Cătălina, Ciotloș Ana , Apostu Ana, Simona Popa, Adina Popa, Geta Ichim, Rusanda Dinga, Monica Adriana Ragabeja, Ina Bulzan, Macovei Daniela, Ionela Șoitu,Constantinescu Laura Cristiana Iren, Ciuraș Corina Ileana, Coste Estera-Maria, Deaconu Emiliana, Mihaela-Dana Petrov, Pascu Cornelia Elena, Anca Finiș, Cătălina Gheorghian.

Vino LIVE Marți – 21.12 de la ora 18.30 la “Seara Devoratorilor de Povești”,

un eveniment găzduit de Giorgiana Popan și Ioana Popescu

În așteptarea Crăciunului, te vei putea bucura de atmosfera magică a acestei sărbători.Va fi un eveniment special pentru tine și ai tăi de acasă.

Și în plus te vei îmbogății cu noi povești pe care le vei putea spune și tu în seara de Crăciun.

Înscrie-te aici la spectacolul gratuit de Crăciun ca să primești pagina unde ne vei putea urmări live pe 21.12 de la ora 18.30.

Iar în emailul de confirmare a înscrierii primești Povestea unei Steluțe de Crăciun.

(Verifică emailul și în spam, iar dacă nu reușești, suntem aici ca să te ajutăm).

Te așteptăm cu drag!

Ioana, Giorgi și invitatele lor

Dă share prietenilor, evenimentul este postat pe Facebook și Instagram.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”