Atelier de Cuvinte

Lecții ON-LINE cu stil (material video)

Acum că se aproprie începutul de an școlar, șansele de a intra din nou ON-LINE sunt destul de mari. Cert este că prestația ta este influențată atât de conținut cât și de imaginea care o transmiți. Atunci când lucrezi cu elevii la școală ai o ținută adecvată și îngrijită, dar în mediul ON-LINE concurezi cu vlogheri și tot felul de materiale care mai de care mai bine aranjate.

Ești un bun profesor la clasă / manager dar acum ești în on-line și concurezi cu vloggerii care captează atenția elevilor/colaboratorilor tăi. În același timp trebuie să-ți predai materia și să păstrezi legătura cu elevii tăi.

„Lecții ON-LINE cu stil” îți dă șansa să-ți crești impactul vizual al lecțiilor/întâlnirilor tale prin exerciții practice de încadrare, alegerea optimă a unghiului de filmare și luminii cât și cele legate de atitudine, tonalitate, intonația vocii și o multitudine de alți factori care pot face o lecție memorabilă.
Despre toate aceste aspecte afli în materialul video de 1 oră pregătit special pentru dascăli/formatori/persoane care își desfășoară activitatea ON-LINE.

?‍?Cursul este SUSȚINUTde Giorgiana Elena Popan și Ioana Popescu.
Giorgiana este actriță și povestitoare, de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”. A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc.
De asemenea, este director Programe educative și activități extracurriculare la Școala ”Sfântul Ierarh Nicolae” din Arad.
Ioana este de 20 ani organizator de evenimente de dezvoltare personală, cu competențe în management și promovare organizațională. Are experiență atât în domeniul educației formale cât și non-formale. În ultimii 10 ani s-a implicat în dezvoltarea de produse educaționale și culturale.

? 47 lei pentru un material video de 1 oră.

Garanție ?%. Dacă consideri că nu ți-a fost util materialul, îți returnăm banii integral.

☎️ DETALII: Ioana Popescu (0751515331)

? Comandă la acest link pentru a intra în posesia lui.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”