Atelier de Cuvinte

3 Sfaturi în arta povestirii (webinar gratuit)

În relațiile tale personale te folosești de poveste pentru a avea o discuție frumoasă? În proiectele pe care le desfășori vrei să obții încredere și conectare, focus și motivație din partea celor care te ascultă atunci când povestești?

Actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan îți dezvăluie 3 sfaturi practice în arta povestirii pe care le poți folosi atunci când dorești să captezi atenția, să fii autentic în poveștile pe care le spui celorlalți, deoarece povestea … convinge, cucerește, influențează, educă și bine dispune.

?‍?Webinarul este SUSȚINUT ON-LINE de doamna Giorgiana Elena Popan, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, cu Master în „Arta actorului”, ambele la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj Napoca. Este de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”.
A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc.
De asemenea, este director Programe educative și activități extracurriculare la Școala ”Sfântul Ierarh Nicolae” din Arad, vice-președintele al Asociației Magia Cuvântului Arad.

Despre arta povestirii cu povestitoarea și actrița Giorgiana Popana și Ioana Popescu, fondatoarea AtelieR poți urmări la Qub TV în acest video.

Vino alături de noi ⏰ LUNI-22.06 între 19.00 și 19.45 la Webinarul gratuit – “3 Sfaturi în arta povestirii” și beneficiază de experiența de 9 ani a Giorgianei ca povestitoare participantă la festivaluri internaționale de storytelling din lumea întreagă și organizatoare a Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”.

?Apasă pe acest link și înregistrează-te Gratuit!

Alte AtelieRe cu Giorgiana Elena Popan poți vizualiza dând click pe imaginile de mai jos.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”