Atelier de Cuvinte

Educație financiară în familie (ON-LINE)

Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a începe o conversație despre finanțele personale cu copiii tăi deoarece ei învață implicit din comportamentul financiar al părinților, important este să începem să le insuflăm bune comportamente financiare din timp.

Pentru a înțelege valoare muncii și a banilor e de mare folos e să le dam copiilor oportunitatea sănătoasă de a câștiga bani la o vârstă fragedă și să-i învățăm independența financiare – luarea deciziilor financiare și asumarea lor.

Un AtelieR susținut de Horia Bugarin despre rolul părinților în educația financiară a copiilor lor. Se adresează în aceeași măsură adulților și specialiștilor în educație.

După o carieră de succes în vânzări în cadrul unor mari companii românești și internaționale, Horia a decis să se implice în propriul business – IHM Total Consult, compania românească care a ajuns în top 5 companii de HR în România cu o cifră de afaceri de peste 20 mil de euro/an.

Eveniment este realizat în parteneriat cu Școala familiei.

? în momentul în care se constitue un grup de 30 persoane.

? ON-LINE. Vei primi un email cu invitația de a participa la întâlnire cu 10 min înainte de eveniment pentru a te loga on-line în ziua pentru care te-ai înscris.

☎️ DETALII: 0751515331 (Ioana Popescu)

? ÎNSCRIERI la 0751515331 sau la acest link.

? GRATUIT, În limita locurilor disponibile.

Detalii pe aceeași temă (de educație financiară) pentru tineri puteți vizualiza la acest link.

Alte AtelieRe Școala familiei puteți vizualiza la acest link.

Evenimentul este postat și pe facebook. Dă share prietenilor!

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”