ActiveAdulți

Cum să nu fac pe polițaiul?

Ce fel de părinte ești?
Ești acel părinte autoritar de care, totuși, copiii tăi nu se tem? Sau ești îngăduitor, fără a deveni inconsecvent, fără a avea copii care nu te ascultă și nu te respectă?
Vino la acest AtelieR ca să te cunoști și să-ți modelezi stilul tău unic de părinte, acela care ți se potrivește, în care te simți confortabil și care te ajută să-ți ghidezi copilul în viață.
Vino să înveți să faci diferența intre autoritate și control, fermitate și agresivitate, disciplină și pedeapsă, manipulare și ghidaj, îngăduință și inconsecventa, pedepse și consecințe, mofturi și nevoi, supunere și respect.
AtelieRul este o oportunitate de a-ți confirma ceea ce faci bine ca părinte și de a descoperi ce poți îmbunătăți ca să crești în acest rol important din viața ta.

AtelieRul este DESTINAT părinților cu copii de toate vârstele, dar și celor care se pregătesc să devină părinți, bunicilor sau bunicilor în devenire, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Familiei.

? în momentul în care se constitue un grup de 10 persoane.

?  ON-LINE. Cu 15 min înainte de eveniment vei primi o invitație de pe emailul AtelieR de CuvinteImediat după logare, vi se va solicita instalarea aplicației Cisco Webex Meetings.

?‍? AtelieRul este SUSȚINUT de Psiholog și profesor Maria Monica Iliescu ce are o experiență însumată de 21 ani ca educatoare, învățătoare, profesor și diriginte. De 10 ani este psiholog și psihoterapeut cu competențe în consilierea copiilor și a adolescenților, cu un doctorat în impactul multiculturalității asupra familiei și o experiență de 6 ani în terapie sistemică și de familie.

? PREȚ: 50 lei (10 euro).

? ÎNSCRIERI: 0751515331 sau on-line la acest link.  Locurile sunt limitate.

☎️DETALII: 0751515331 (Ioana Popescu).

Evenimentul e postat și pe facebook. Dă share prietenilor!

Alte AtelieRe Școala familiei poți vizualiza la acest link.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.