Atelier de Cuvinte

AtelieR de Arta povestirii – nivelul II

AtelieRul este DESTINAT absolvenților nivelului I al Artei Povestirii.

? DE CE SĂ APROFUNDEZI?
În cadrul acestui nivel ai șansa să descoperi mecanisme interioare, care te ajută să fii puternic, interesant și captivant, să vezi cum te văd ceilalți când stai în fața lor și să poți să te stăpânești mai bine, când vrei să iți spui părerea în fața unor oameni.

? TEMATICA:
-Jocuri de echipă și improvizație, dezvoltarea imaginație, creativității și spontaneității (ex: pandemia, accidente, conflicte la clasă, etc).
-Tehnici de actorie în interpretarea unei povesti, aplicate pe un text neficțional precum o rețetă culinară, nu doar o poveste clasică, ca format, poate deveni interesantă daca știm să aplicăm anumite tehnici de interpretare.
-Povestea mea-experimentare emoțiilor-exercitiul urmărește evidențierea unor emoții autentice și personale. Scopul este ca povestitorul să înțeleagă că are nevoie de emoție în poveste, să știe DE UNDE să ia emoția respectivă, să știe în CARE MOMENT al povestii să o plaseze pentru a convinge publicul.

?‍?AtelieRul este SUSȚINUT de actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan. Ea este de 9 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului”.
A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția etc.

? MARȚI19 mai (17.00-19.00).

? UNDE: AtelieRul se desfășoară ON-LINE.

? PREȚ: 75 lei.

? ÎNSCRIERI: se realizază on-line la acest link. Locurile sunt limitate.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”

Înscrie-te aici ca să primești informații sau resurse care să te inspire
pentru cum să povestești sau să faci prezentări memorabile și cu impact