AdolescențiAdulțiÎncheiate

Adolescența, o provocare?

Adolescența copiilor tăi este perioada care îți testează cu adevărat calitatea ta de părinte și este de cele mai multe ori o ultimă șansă de a modela o relație funcțională cu aceștia.
Toți adolescenții sunt provocatori și au nevoie de părinți pregătiți. Pregătiți să negocieze reguli, să stabilească consecințe pozitive și negative care să funcționeze, să descopere care sunt corzile sensibile, atât ale lor, cât și ale copiilor și cum să le evite, să deprindă strategii de prevenire a celor mai frecvente pericole: lipsa de respect, chiul și rezultate slabe la școală, consum de alcool și droguri, promiscuitate sexuală, fuga de acasă, agresivitate și chiar amenințări cu sinuciderea.
Mulți părinți cad în capcane care subminează capacitatea lor de a se înțelege cu copilul adolescent. E timpul să înveți să le eviți.
De asemenea, e bine să fii pregătit pentru discuții despre relațiile amoroase, să știi să îl înveți să facă diferența dintre prietenie, simpatie, dorință și iubire.
Un AtelieR despre și cu adolescenți este ceea ce ai nevoie!
AtelieRul este DESTINAT părinților și adolescenților acestora, respectiv studenților sau specialiștilor în educație. Prezența adolescentului e de dorit, dar nu e obligatorie.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala familiei.

? în momentul în care se constitue un grup de 10 persoane.

?‍? AtelieRul este SUSȚINUT de psiholog, formator, psiholog, psihoterapeut Speranța Munteanu, absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest, 10 ani de experiență în lucrul cu copiii, adolescenții și familiile acestora. Este implicată în susținerea de ateliere de dezvoltare socio-emoțională și taberelor pentru adolescenți, este formator în cadrul Școlii familiei. Este mamă a doi copii și îi plac lecturile, bicicletele, psihodrama și filmele.

Invitația pentru părinți:

Invitația pentru adolescenți: 

 

? PREȚ: 110 lei pentru AtelieRul LIVE, respectiv 75 lei pentru AtelieRul ON-LINE.

? ÎNSCRIERI on-line la acest link sau 0751515331. Locurile sunt limitate.

☎️ DETALII: 0751515331.

Dă share prietenilor!

Alte AtelieRe Școala familiei poți vizualiza la acest link.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.