ActiveAdulți

De ce unii au succes?

În lumea contemporană nu e suficient să ai un IQ ridicat (adică inteligența cognitivă). Un copil și viitor adult e bine să știe să-și gestioneze emoțiile (inteligența emoțională) să aibă abilitatea de a te înțelege cu alții (inteligența socială) și să aibă o conștiință și sens profund al vieții (inteligență spirituală).

Acest AtelieR îți oferă ocazia să descoperi esența acestor concepte și conexiunile dintre ele. Capacitatea de a rezolva problemele, adică inteligență clasică, nu asigură o viață reușită și fericită. Află cum îți poți ajuta copilul să dezvolte acea inteligență de care școala nu se ocupă și care contează atât de mult în formarea lui.

AtelieRul este DESTINAT părinților cu copii de toate vârstele, dar și celor care se pregătesc să devină părinți, bunicilor sau bunicilor în devenire, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Familiei.

📅 CÂND? MARȚI – 14 și 28 ianuarie, între orele 17.30 la 20.00.

🏠 UNDE?  AtelieRele se desfășoară la FEAA.

👩‍🏫 AtelieRul este SUSȚINUT de psiholog, formator, psiholog, psihoterapeut  Speranța Munteanu, absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest, 10 ani de experiență în lucrul cu copiii, adolescenții și familiile acestora. A fost implicată în organizarea taberelor cu adolescenți, este formator în cadrul Școlii familiei. Este mamă a doi copii și îi plac lecturile, bicicletele, psihodrama și filmele.

Psiholog și profesor Maria Monica Iliescu ce are o experiență însumată de 21 ani ca educatoare, învățătoare, profesor și diriginte. De 10 ani este psiholog și psihoterapeut cu competențe în consilierea copiilor și a adolescenților, cu un doctorat în impactul multiculturalității asupra familiei și o experiență de 6 ani în terapie sistemică și de familie.

Profesor și psiholog școlar Amalia Doboș activează în domeniul educațional de 25 ani. Cu o bogată experiență în formare și psihoterapie centrată pe soluții cu elevi de gimnaziu și liceu. Este mamă a 3 copii minunați de 11, 15 și 19 ani.

Formator și terapeut Florina Bulzan este self-employed, licențiată în teologie și asistență socială, cu specializare pe adopții, cu o experiență de peste 10 ani în munca cu copiii (ca asistent social, organizator de evenimente educativ-distractive, povestitor), specialist în stimulare senzorială, mamă de mai multe feluri (biologică, adoptivă) și terapeut prin dramă și joc (sub supervizare). Iubește să ajute copiii defavorizați, ca voluntar. Storyteller de mai bine de 5 ani (în școli și grădinițe), practică vindecarea prin povești și joacă. A susținut diverse ateliere cu părinții alături de cadre didactice.

🛒 PREȚ: 150 lei pentru cele 2 AtelieRe.

🎯 ÎNSCRIERI: on-line la acest link sau  0751515331 . Locurile sunt limitate.

☎️DETALII: 0751515331.

Evenimentul este postat și pe facebook. Dă share prietenilor tăi!

Alte AtelieRe Școala familiei poți vizualiza la acest link.

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.