Atelier de Cuvinte

Ziua Internațională a Artei Povestirii

Te invit la un Curs Internațional Gratuit de Arta Povestirii: Scena și Culisele ei în care cei patru povestitori internaționali – Jeeva Raghunath, Adriana Ene, David Heathfield și Giorgiana Popan îți vor împărătășii despre expriența lor în arta povestirii atât din punct de vedere al artei spectacolului, cât și al artei educației.

Cireașa de pe tort va fi câte o poveste interpretată de cei patru invitați speciali.

Iar cursul va fi tradus din engleză în română.

Acesta va avea loc duminică-20.03, între orele 18.00-20.00.

Hai să-ți prezint pe scurt cei 4 povestitori internaționali

Jeeva Raghunath este un pionier al renașterii artei povestirii în India. Este formator în arta povestirii, autoare a 8 cărţi pentru copii, traduse internaţional. De asemenea, a tradus 45 de cărţi din engleză în tamilă.

David Heathfield este trainer și autor de cărți despre idei creative de predare din Marea Britanie. El este un membru activ al Creativity Group si membru al Societății de Storytelling.

Adriana Ene este realizatoarea emisiunii „Bucuria Poveștilor” la TV și Radio Trinitas. De asemenea, susține ateliere de dezvoltare personală și de scriere creativă.

Iar Giorgiana Popan este actriță, formator al Cursului de ”Arta Povestirii și de Improvizație pentru Profesori”, doctorand în Arta Povestirii (Universitatea ”Babeș Bolyai”, Cluj) și predă Cursul ”Pedagogia dramatică” la Facultatea de Științele ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” Arad.

În plus, toți invitații mei susțin ateliere de arta povestirii și de teatru cu copii, tineri și adulți. Și-au reprezentat țara la festivaluri internaționale de storytelling de pe tot globul.

Vino alături de noi duminică-20.03, între orele 18.00-20.00 Iar ca să primești link-ul unde vom fi LIVE, te invit să te înscrii la acest link.

Verifică emailul de confirmare a înscrierii și în spam. Bifează GDPR.

Vom fi LIVE și pe Canalul nostru de YouTube AtelieR de Cuvinte.

Iar dacă dorești să intri în camera webinarului te invit să accesezi acest link ca să poți să pui întrebările care te frământă.

Persoanele care participă live la curs își vor putea descărca adeverința de participare și proiectul educațional internațional – Arta Povestirii, Metodă Interactivă în Arta Educației din care face parte acest eveniment internațional.

Spune prietenilor și colegilor tăi.

Te așteptăm cu tot dragul!

Ioana Popescu, 0751515331

PS Până atunci ai acces la resurse și evenimente de storytelling și improvizație pe FacebookIG și Youtube.

Articole asemănătoare

AtelieR de psihodramă

Psihodrama este o metodă psihoterapeutică cu aplicații multiple în grupuri și individual, în terapie, educație, formare, organizații sau team building. AtelieRul este DESTINAT persoanelor de peste 18 ani cu deschidere

citește mai departe »

Înscrie-te la Newsletterul “EduStory”