ActiveAdolescenți

AtelieR Cei 4 EROI

DE CE să participi?
Dacă înainte terminai o școală / facultate aveai șanse foarte mari să-ți găsești un serviciu. Acum copiii noștri vor avea șanse mai mari dacă vor avea acele abilități de viață – de comunicare și relaționare pozitivă, de adaptare facilă la situații noi și neprevăzute, de integrare în echipe noi, de rezolvare de probleme de zi cu zi sau a situațiilor de criză având o atitudine deschisă și pro-activă, etc. Și pentru asta are nevoie să se descopere, să exerseze și de abia apoi le dobândește.

Încă nu e la modă să investim în dezvoltarea personală a copiilor noștri…deși le cumpărăm haine și încălțăminte frumoase. Așa cum avem grijă de cum arată, așa trebuie să avem grijă de formarea lor ca persoane, ca viitori antreprenori sau angajați. Pubertatea poate fi un bun moment să înveți cum să-ți controlezi emoțiile, cum să comunici, cum să fii autentic, cum să te poziționezi față de ceilalți, cum să abordezi situațiile problematice din viața.

👩‍🏫 AtelieRul este SUSȚINUT de doamna psiholog și profesor Maria Monica Iliescu ce are o experiență însumată de 21 ani ca educatoare, învățătoare, profesor și diriginte. De 10 ani este psiholog și psihoterapeut cu competențe în consilierea copiilor și a adolescenților, cu un doctorat în impactul multiculturalității asupra familiei și o experiență de 6 ani în terapie sistemică și de familie.

AtelieRul este DESTINAT elevilor de gimnaziu.

@MODUL 1 – ROLURI ÎN ECHIPĂ
Participanții vor fi implicați în jocuri și activități de echipă în urma cărora vor reflecta la modul de relaționare personal și al celorlalți și astfel vor descoperi stilul personal de relaționare în grup. Se vor familiariza cu diverse forme de relaționare și vor fi capabili sa își asume activ ce rol vor să aibă în fiecare grup din care vor face parte.

@MODUL 2 – REZOLVAREA DE PROBLEMELE
Participanții vor fi provocați să rezolve situații problematice concrete frecvente din viața lor și vor învăța despre etapele necesare de urmat pentru a transforma o problemă într-o reușită.  Iși vor dezvolta abilități de rezolvare a problemelor de viață, vor învăța să facă față situațiilor de criză și își vor întări sentimentul de competență și încredere în sine.

@MODUL 3 – DESPRE MINE ȘI VALORILE MELE
Participanții vor învăța despre ei prin jocuri și activități practice de auto-cunoastere, vor face exerciții de comunicare eficientă și vor întra în universul valorilor pe care vor învăța cum să și le cultive.

@MODUL 4 – TEHNICI DE ÎNVĂȚARE
Participanții se vor familiariza cu tehnici de învățare eficiente, vor exersa trucuri de memorare, își vor descoperi stilul personal de învățare, astfel încât să poată învața cu succes fără consum inutil de timp și energie.

📅 CÂND: AtelieRul cuprinde 4 module diferite ca tematică cu durată de 1 oră .

🏠 UNDE: AtelieRul se desfășoară în sala de clasă.

🛒 PREȚ: 125 lei pentru pachetul de 4 module.
Numărul minim de elevi pe grup este de 15-18 elevi.

🎯 ÎNSCRIERI: 0751515331

Păreri despre acest AtelieR se pot vizualiza aici.

 

Ioana Popescu
the authorIoana Popescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.