Atelier de Cuvinte

Cercul Povestitorilor

Comunitate. Bună dispoziție. Tehnici de povestire și improvizație.
“Oameni de Poveste”.

Experiențe memorabile în fiecare lună, cu exerciții, îndrumare practică și resurse în arta povestirii și improvizației pentru ca povestea ta să capteze atenția și să aibă impactul dorit de fiecare dată!

O comunitate fondată de Giorgiana Popan și Ioana Popescu.

Ce este
Comunitatea Cercul Povestitorilor

Cercul povestitorilor îți facilitează lunar accesul la resurse, la inspirație, la tehnici, tutoriale și cursuri de arta povestirii și improvizației care îți îmbunătățesc tehnicile de povestire, relația cu audiența astfel încât să obții încredere și conectare, focus și motivație.

 

Alături de noi, te simți ușurată și confortabil pentru că nu ai nevoie de talent special

 

În ultimii 4 ani am interacționat cu peste 38.000 de persoane care au participat la AtelieRele și webinariile noastre de arta povestirii.

 

“Mulțumesc frumos pentru ceea ce mi-ați dăruit, pentru povești și pentru anumite strategii ce pot fi folosite pentru a crea suspans, curiozitate, creativitate, etc . 

 

Voi folosi cu plăcere gândim cu drag la dumneavoastră, la energia pe care o transmiteți și modul în care reușiți să captivați, efectiv. 

 

Cu mult cu prețuire și mulțumiri,“ 

 

Consilier școlar,  Doina Toana

 

Ține doar de exercițiul pe care-l faci împreună cu noi, și ulterior la clasă sau acasă, de fiecare dată când spui o poveste.

 

Și în plus în această comunitate te încarci cu energie pozitivă, cu bună dispoziție și noi idei despre cum să spui povestea la clasă sau acasă.

Iată doar o parte din aspectele pe care le exersezi la Cercul Povestitorilor:

Un maaare mulțumesc pentru aceste ore minunate petrecute cu doamna Giorgiana. Atât de multe informații transmise într-un mod interesant și extrem de plăcut. O să le folosesc cu siguranță în activitatea mea! 

 

Mult succes în activitatea viitoare pentru două doamne deosebite! 

 

Abia aștept să vă revăd!

 

prof. Corina Hanea

Alături de noi, te simți ușurată și confortabil pentru că nu ai nevoie de talent special

 

Și în plus în această comunitate te încarci cu energie pozitivă, cu bună dispoziție și noi idei despre cum să spui povestea la clasă sau acasă.

7 Motive să faci parte din
Comunitatea Cercul Povestitorilor

Ca membră a Cercului povestitorilor vei beneficia în fiecare lună de:

Cercul povestitorilor. Comunitate.
Tehnici de povestire și improvizație.
Bună dispoziție. “Oameni de Poveste”.

Comunitatea e formată din “Oameni de Poveste”

Comunitatea este un lucru fantastic care greu se poate explica în cuvinte. Este nevoie să trăiești această experiență pentru a-i înțelege adevărata putere.

 

Ne întâlnim o dată pe lună, în prima vineri din lună, la ora 19.00 pentru 80-90 de minute, gazdele fiind drd Giorgiana Popan, actriță și povestitoare internațională și Ioana Popan, organizator de evenimente educaționale și culturale, fondator AtelieR de Cuvinte.

“Va multumesc din suflet, amandurora, sunteti doua doamne minunate, devotate profesiei si bine pregatite pentru fiecare situatie. 


Pentru mine, acest webinar a fost foarte util, interesant si m-a incarcat cu energia pozitiva a celor doua „doamne de poveste”! 


Va astept cu urmatoarele prezentari si va asigur ca le voi recomanda cu multa caldura si colegelor mele sa va urmareasca prezentarile! 


FELICITARI si multa putere si inspiratie pentru reusita in toate proiectele viitoare!” 


Prof. Viorica Iulia Vincze

Este o comunitate unică în România, este o comunitate a povestitorilor.

Vă sunt recunoscătoare pentru întreaga osteneală pe care o depuneți ca echipă. A fost o întâlnire minunată, cu mult folos, încununată fiind de bucuria revederii. 

Vă îmbrățișez cu mare drag! 


Laura Toth

Cine altcineva își mai dorește să facă parte din acest
Proiect educațional?

În România există cercuri literare, cercuri de lectură, dar nu există un Cerc al Povestitorilor organizat în așa fel încât să participi la un mini-curs, să te inspiri și să interacționezi cu povestitori de talie internațională în fiecare lună.

Fiecare lună are o tematică
anunțată dinainte:

Tematicile abordate au fost

În fiecare vineri primești un email cu resurse de storytelling (tutorial pe tematica lunii, invitații la evenimente internaționale de storytelling, materiale, etc).

Cercul povestitorilor. Comunitate.
Tehnici de povestire și improvizație.
Bună dispoziție. “Oameni de Poveste”.

Care e povestea noastră?

Cercul povestitorilor este susținut de Giorgiana Elena Popan și găzduit de Ioana Cristina Popescu.

 

Actrița și povestitoarea Giorgiana Elena Popan și Ioana Cristina Popescu, fondatoarea AtelieR de Cuvinte au un vis, acela de a încuraja povestitorii să spună povești cu impact. 

 

Arta povestirii din România vrem s-o ducem la următorul nivel. Din februarie 2019, am organizat AtelieRe de arta povestirii și improvizației și zeci de webinarii cu peste 11.000 de participanți.

Giorgiana-Popan.png

Giorgiana Popan este actriță de improvizație și povestitoare internațională, de 10 ani directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling ”Magia Cuvântului” ce a susținut peste 1500 de AtelieRe pentru copii, tineri și adulți în ultimii 11 ani. 

 

 

A participat la festivaluri internaționale de storytelling: Iran, Kenya, Thailanda, Coreea de Sud, Canada, India, Franța, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca, Elveția. 

 

 

În prezent este doctorand la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității “Babes-Bolyai”. 

Chiar sunteți minunate! Atâta energie, plăcere de a împărtăși cu ceilalți, putere de a zâmbi și de a fi tonice…mai rar în ziua de astăzi, când suntem, unii dintre noi, uneori, copleșiți. 

 

Mă bucur când reușesc să-i urmăresc activitatea Georgianei! 

 

Mulțumesc.” 

Prof. Mirela Radu

Copy of Add a subheading

Ioana Popescu este de 20 ani organizator de evenimente de dezvoltare personală, în ultimii 10 ani e implicată în dezvoltarea și promovarea de produse educaționale și culturale prin cele peste 120 de proiecte, în parteneriat cu școli și inspectorate școlare din toată țara.

 

Eu mă voi ocupa personal ca tu să primești invitațiile la întâlnirile lunare, tutorialele și resursele pe email, în zilele de vineri. 

“Doamna IOANA,

Va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati oferit! Si pentru gandul bun…si pentru bucuria cu care realizati toate proiectele! 

 

Ati gasit in Doamna Georgiana o persoana foarte entuziasta, energica si creativa, plina de Omenie si implicare mai ales sufleteasca…care se simte! 

 

Ma bucur sa va cunosc pe amandoua! Cu prețuire,” 

 

prof Diana Tobescu

Încearcă Abonamentul fără Risc

La Cercul Povestitorilor poți să participi din confortul casei tale fără să cheltui bani și timp pe transport. Poți deveni un povestitor desăvârșit – chiar de la tine de acasă. 

 

Vei știi mai bine cum să începi și să închei o poveste, cum să construiești povestea, cum să creezi și crești suspansul, cum să introduci conflictul într-o poveste, cum să valorifici mesajul dintr-o poveste, cum să relaționezi cu publicul astfel încât să captezi atenția și să ai impactul dorit.

 

Comunitatea funcționează pe bază de abonament, în fiecare lună poți participa, în prima vineri din lună de la ora 19.00, la un mini-curs. De asemenea, primești pe email un tutorial nou + alte resurse de arta povestirii. 

 

Tu înveți ce vrei, când vrei, cum vrei pentru că prezența ta nu e obligatorie. 

 

Valoarea unui abonamentul lunar este de 49 lei, iar anual este de 490 lei, deoarece beneficiezi de 2 luni gratuite.

 

Plătești rapid și în felul în care ești obișnuit (cu cardul, prin virament bancar sau prin serviciile Poștei Române).

 

În plus, fața de alte cercuri din România, punem să-ți oferim acces la înregistrarea întâlnirilor, la tuturoriale și resursele anterioare lunii în care te-ai înscris contra valoarei de 49 lei / tematică.

BONUS GRATUIT
Povestea “Omuleților din Lemn” pentru persoanele care accesează abonamentul pentru prima dată

Când te alături pentru prima dată Comunității Cercul Povestitorilor și ești printre primele 10 persoane care se abonează în această lună, primești Povestea Omuleților din Lemn interpretată de Giorgiana Popan.

BONUS GRATUIT
Curs video “Creează Imagini prin Poveste” pentru primele 20 de persoane care accesează abonamentul anual și în plus beneficiezi de 2 luni gratuite.

Garanție 100%

După primele trei luni, în situația în care greșesc și constați că nu te regăsești în comunitatea noastră, îți rambursăm integral banii dacă ne comunici acest lucru pe emailul acesta: contact@atelierdecuvinte.ro

 

Până în prezent nu a fost cazul de niciun retur :).

 

Astfel, după primele trei luni poți să renunți la abonament, Nu pierzi nimic pentru că îți returnăm banii integral!

Vino în Comunitatea Povestitorilor
și începe cu adevărat
să povestești cu impact.
Cu rezultate Reale!

Ia-ți un minut și întreabă-te:

Oare prestația ta merită 49 lei / lună?

 

Gândește-te bine la răspuns deoarece asta ar putea fi decizia care va face diferența între poveștile tale care captează atenția și obțin impactul dorit … sau momentele pline de tensiune, frustrare că nu ți-ai atins obiectivele.

Pentru doar 49 lei/lună poți:

Așa că dacă îți dorești să spui povești cu impact, să știi mereu ce să faci, să vezi rezultatele la care nici nu îndrăzneai să visezi înainte, te poți alătura Comunității Cercul Povestitorilor pentru doar 49 lei/lună sau 490 lei/an (2 luni ai gratuitate).

 

Iar dacă ești printre primele 20 de persoane care accesează abonamentul anual primești gratuit materialul video de 70 de minute despre Cum creezi imagini prin poveste.

Cercul povestitorilor. Comunitate.
Tehnici de povestire și improvizație.
Bună dispoziție. “Oameni de Poveste”.

Păreri

“Mulțumesc frumos pentru ceea ce mi-ați dăruit, pentru povești și pentru anumite strategii ce pot fi folosite pentru a crea suspans, curiozitate, creativitate, etc . 

 

Voi folosi cu plăcere gândim cu drag la dumneavoastră, la energia pe care o transmiteți și modul în care reușiți să captivați, efectiv. 

 

Cu mult cu prețuire și mulțumiri,“ 

 

Consilier școlar, Doina Toana

Chiar sunteți minunate! Atâta energie, plăcere de a împărtăși cu ceilalți, putere de a zâmbi și de a fi tonice…mai rar în ziua de astăzi, când suntem, unii dintre noi, uneori, copleșiți. 

 

Mă bucur când reușesc să-i urmăresc activitatea Giorgianei! 

 

Mulțumesc.” 

 

Prof. Mirela Radu

“Felicitari pentru webinariile pe care le propuneti! Sunt creative, relaxante, motivante si inveti foarte multe metode, jocuri si exercitii pe care le poti pune oricand in practica! 

 

Adevarati profesionisti!” 

 

Gabriela

Un maaare mulțumesc pentru aceste ore minunate petrecute cu doamna Giorgiana. Atât de multe informații transmise într-un mod interesant și extrem de plăcut. O să le folosesc cu siguranță în activitatea mea! 

 

Mult succes în activitatea viitoare pentru două doamne deosebite! 

 

Abia aștept să vă revăd!

 

prof. Corina Hanea

„Mulțumesc Giorgi pentru tot ce ne-ai învățat la acest atelier. Deși, am  urmărit cu plăcere toate webinarii, mereu reușești să mă surprinzi. 

 

Sa stii ca seara, cand nu am somn te ascult, iar și iar cu aceeași plăcere. Mulțumesc!” 

 

Irina

Vă sunt recunoscătoare pentru întreaga osteneală pe care o depuneți ca echipă. A fost o întâlnire minunată, cu mult folos, încununată fiind de bucuria revederii. 

 

Vă îmbrățișez cu mare drag!

 

Laura Toth

“Va multumesc din suflet, amandurora, sunteti doua doamne minunate, devotate profesiei si bine pregatite pentru fiecare situatie. 

 

Pentru mine, acest webinar a fost foarte util, interesant si m-a incarcat cu energia pozitiva a celor doua „doamne de poveste”! 

 

Va astept cu urmatoarele prezentari si va asigur ca le voi recomanda cu multa caldura si colegelor mele sa va urmareasca prezentarile! 

 

FELICITARI si multa putere si inspiratie pentru reusita in toate proiectele viitoare!” 

 

Prof. Viorica Iulia Vincze 

Anul trecut noi Bibliotecarii am primit pe ”Sfoara noastră Virtuală” unde suntem mulți bibliotecari din România, o întrebare dacă dorim să avem un curs de Arta a povestirii și Atelier de Cuvinte, așa că nici nu am stat prea mult pe gânduri, ne-am înscris în număr mare, fiindcă tare mult aveam nevoie de Doamna Giorgiana Elena Popan actriță și storyteller, dar mai ales pentru că dorim să spunem povești să povestim, să avem copiii aproape, să putem să ținem bibliotecile vii, unde lumea să găsească un altceva mai atractiv, deosebit, și să fie biblioteca un punct de întâlnire a celor care iubesc cartea, cuvântul scris și spus, transmis, iar Actrița Giorgiana Elena Popan este Omul potrivit sosit la momentul potrivit! 

 

Da, ce bine că vă cunoaștem, ce bine că avem acest privilegiu să facem aceste cursuri cu dumneavoastră! Nu numai că abia așteptăm să vină începutul de lună când avem cursul, dar tare bine ne prind aceste cursuri ne deconectează, ne trezesc amintiri din copilărie în care bunicii ne povesteau cu multă căldură tot felul de povești, și ne întrebăm unde a dispărut spiritul de povestitor al românului, unde a dispărut umorul, da, am găsit răspunsurile la cursul doamnei Giorgiana Elena Popan, de care ne bucurăm tare mult, un om cald, modest, foarte bună actriță

 

Aș îndrăzni să spun o Stela Popescu mult iubită! Da, se străduiește să scoată blocajele din adâncul nostru….să ne manifestăm lucrurile bune pe care le deținem înlăuntrul nostru…să ne dăm drumul să ” zburăm” către sufletul oamenilor pe care dorim să-iținem aproape de carte, de biblioteci! Căci acesta este scopul meu…dar și al profesorilor care i-au parte la cursuri, da să ținem aproape de carte și suflet copiii, elevii și toate vârstele, este o lume mult mult diferită, o lume mai bună mai frumoasă, cu gânduri bune, pozitive, sănătoase. Da, urmărim cursurile cu mare drag și multă plăcere! 

 

Vă îmbrățișăm atât pe Doamna Giorgina Elena Popan cât și pe Doamna Ioana Popescu, pentru că este foarte importantă iar pentru că sunteți o echipă formidabilă.

 

Vă mulțumim, vă dorim succes în proiectele de Arta Povestirii și Cercul Povestitorilor! 

 

Ana Ciotlos

FAQ
Răspunsuri la Întrebări Frecvente

În acest moment abonamentul lunar este de 49 de lei, iar cel anual este de 490 lei, adică beneficiezi de 2 luni gratuite.

Poți să alegi să plătești cu cardul sau prin virament bancar.

Dacă aceste două metode nu îți sunt la îndemână, poți să apelezi la serviciile Poștei Române, situație în care te rog să-mi comunici acest lucru pe contact@atelierdecuvinte.ro

Accesul în comunitate este instant, după ce plata e confirmată. Apoi vei primi informații și materiale (una / săptămână), pe email, în fiecare vineri.

Dacă nu-ți intră corespondența de la noi, ajunge să-mi trimiți doar un email în acest sens pe adresa contact@atelierdecuvinte.ro

Întâlnirile au loc în prima vineri din lună, de la ora 19 la 20.15 pe ZOOM. 

 

Primești invitația pe email cu o zi înainte.

 

Iar dacă nu reușești să te conectezi pe ZOOM cu noi, eu mă ocup personal să-ți trimit pe email înregistrarea acesteia.

Vei primi toate materialele pe email. Fiecare email va avea același expeditor: Cercul Povestitorilor.

 

Vei avea la îndemână materialele oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet. 

Dacă nu-ți place modul în care Giorgiana îți împărtășește din experiența ei, după prima lună de abonament îți returnez banii integral. Te rog să-mi comunici acest lucru până în 3 ale lunii următoare pe

Dacă ești între primele 20 de persoane care accesează abonamentul anual beneficiezi gratuit de materialul video de 70 de minute despre Cum creezi imagini prin poveste. Acest bonus este al tău pe viață.

Vei avea la îndemână materialele pe emailul tău oricând și le vei putea viziona ori de câte ori dorești, cu cine dorești și când dorești, singura condiție e să ai acces la internet și să nu ți le ștergi din cutia ta poștală.

Cercul povestitorilor. Comunitate.
Tehnici de povestire și improvizație.
Bună dispoziție. “Oameni de Poveste”.

Ioana-Popescu.png

Contact: